Machtigingsaanvraag

Machtiging bij langer verblijf ELV

In 2017 geldt dat als een verblijf in een ELV-instelling langer dan 6 maanden noodzakelijk is, de ELV-instelling twee weken voorafgaand aan het verlopen van deze periode toestemming aanvraagt bij Menzis. De hoofdbehandelaar is degene die het machtigingsformulier moet accorderen.

Vanaf 2018
geldt het volgende: Als in 2018 een verblijf in een ELV-instelling langer dan 3 maanden noodzakelijk is, dan vraagt de ELV-instelling twee weken voorafgaand aan het verlopen van deze periode toestemming bij Menzis aan. De hoofdbehandelaar is degene die het machtigingsformulier moet accorderen.


Verlengingsaanvraag ELV

We vragen u deze toe te sturen naar: machtigingen.ziekenhuiszorg@menzis.nl. Gebruikt u in uw mail het onderwerp 'verlengingsaanvraag ELV' voor een spoedige afwikkeling. We streven ernaar u binnen 10 werkdagen van een reactie te voorzien.

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.