Uzovi-codes

We hanteren de volgende Uzovi-codes (Unieke ZorgverzekeraarsIdentificatie).

Uzovi-codes

Uzovi-code Menzis Zorgverzekeraar 3332
Uzovi-code Anderzorg 3333
Uzovi-code HEMA 3332 (gelijk aan Menzis)

Door de COV-check gebruikt u de juiste Uzovi-code

We adviseren u bij het indienen van declaraties steeds de COV-check (Controle op Verzekeringsrecht) voor uw patiƫnten uit te voeren.
Als u consequent een COV-check uitvoert met de behandeldatum; de startdatum van een DBC (bij behandeling in een instelling) of de datum van levering van een dienst (bij hulpmiddelen en vervoer), verschijnt automatisch de juiste Uzovi-code in beeld.

Het wijzigen van gegevens bij Vektis

Voor een goed administratief proces wijzen wij u ook op het belang dat u alle gegevens en wijzigingen in gegevens van uw praktijk en de daaraan gekoppelde zorgaanbieders, zelf vastlegt in het AGB register van Vektis (Algemeen GegevensBeheer Zorgverleners). Dit geldt ook voor zorgaanbieders die in loondienst zijn. Menzis kan zelf de gegevens niet meer aanpassen. Voor meer informatie over het wijzigen van gegevens bij Vektis verwijzen wij u naar www.agbcode.nl.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Stel deze online via het contactformulier.

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.