SamenGezond is gestopt

Blijf in beweging met de Ommetje-app van de Hersenstichting en neem eens een kijkje in onze Leefkrachtgids.

SamenGezond is gestopt

SamenGezond is gestopt per 1 januari 2024. De afgelopen 11 jaar hebben we met SamenGezond veel kennis en inzichten opgedaan en hebben we voor veel deelnemers gezondheidsverbetering gerealiseerd. Daar zijn we trots op. Deelnemers hebben SamenGezond als steun in de rug ervaren om gezonde keuzes te maken.

Blijf in beweging

Vrijwel iedereen weet inmiddels dat bewegen helpt om langer gezond en vitaal te blijven. Verschillende organisaties hebben inmiddels hun eigen beweegoplossingen bedacht waar veel mensen gebruik van maken. Denk bijvoorbeeld aan de Ommetje-app van de Hersenstichting, met wie SamenGezond de laatste jaren intensief heeft samengewerkt. Dus wilt u gebruik blijven maken van een app, dan helpt de Ommetje-app u om voldoende te bewegen. Download de Ommetje app via de store op uw telefoon.

Verzilveren van extra’s via SamenGezond

In 2023 kon u in de app van SamenGezond allerlei extra’s zoals gezondheidschecks, korting op brillen en online zelfhulpmodules vinden. Deze extra's zijn vanaf 1 januari 2024 via deze pagina te verzilveren. 

Gezonde leefstijltips

Menzis zet zich in om de leefkracht van ieder mens te versterken. Leefkracht is de positieve kracht van het leven, of u nou ziek bent of gezond. In de Menzis Leefkrachtgids vindt u onder andere leuke tips en adviezen om uw leefkracht te versterken.

Naar de Leefkrachtgids