Uw eigen risico gespreid betalen

Betaal uw verplicht eigen risico in 10 termijnen

Zo werkt het

In 2017 en 2018 geldt er een verplicht eigen risico van € 385. Wanneer u voor het gespreid betalen van het eigen risico kiest, dan betaalt u dit bedrag in 10 gelijke termijnen van € 38,50. Heeft u in 2017 minder kosten gemaakt voor het eigen risico? Dan storten we in mei 2018 het overgebleven bedrag terug.

Meer weten? Bekijk de veelgestelde vragen.


Eindafrekening

U ontvangt van ons een e-mail dat we uw eindafrekening hebben opgemaakt. De uitleg staat in uw Berichten in Mijn Menzis. Als u geld terug krijgt, dan storten we dit binnen 3 weken op uw rekening. U ziet als volgt waarvoor het eigen risico is ingehouden:

  • Kies 'Mijn Zorgkosten'
  • Klik in het linkermenu op 'Eigen risico'
  • Zet het filter op 2017

U ziet alleen de zorgkosten van uzelf en meeverzekerde kinderen tot 16 jaar. In verband met de privacy moeten overige medeverzekerden zelf inloggen op Mijn Menzis.


Aanmelden 2019

Vanaf Prinsjesdag (dinsdag 18 september) kunt u zich weer aanmelden voor het gespreid betalen van het eigen risico van 2019. Dit regelt u simpel via Mijn Menzis.

Zelf regelen?

Uw betaalgegevens wijzigen kan eenvoudig via Mijn Menzis. U kunt direct inloggen met uw DigiD.

Zelf wijzigen via Mijn Menzis

 

Hulp nodig?

Bellen met de Menzis Zorgadviseur

Chat of WhatsApp met ons.

Of bel 088 222 4040 Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 19.00 uur (niet op 2e Pinksterdag).

 

Meest bezocht

 

Ook interessant voor u

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.