Uw mening telt

Wat vindt u belangrijk? Denkt u graag mee over hoe Menzis haar klanten beter kan helpen? Dan willen we u graag uitnodigen voor ons klantpanel! U deelt anoniem uw mening in onderzoeken over bijvoorbeeld onze dienstverlening en inkoop van zorg. Zonder enige verplichting en wanneer het u uitkomt.

Hoe werkt het?

  1. Meld u aan via het formulier in Mijn Menzis.
  2. U ontvangt een aantal keer per jaar een uitnodiging om deel te nemen aan een onderzoek, in de vorm van een vragenlijst, enquête of interview. De onderzoeken gaan over verschillende Menzis onderwerpen, bijvoorbeeld over onze dienstverlening, het inkopen van zorg en onze samenwerkingen. 
  3. Deelname is anoniem. U bepaalt zelf per onderzoek of u meedoet. Zonder enige verplichting dus! 
  4. Na afloop laten we u weten wat de uitkomst van het onderzoek is geweest. De resultaten van het onderzoek gebruiken wij om onze klantgerichtheid en dienstverlening te verbeteren.

Vragen?

Lukt het niet om u online aan te melden? Of heeft u vragen over het klantpanel van Menzis? Neem dan contact op met onze klantenservice

De ledenraad: de stem van onze klanten

Bent u klant van Menzis? Dan bent u automatisch lid van onze coöperatie. Heel belangrijk in onze coöperatie is de ledenraad. Dit zijn mensen die samen een stem geven aan onze klanten. Deze stem wordt gehoord, want de ledenraad heeft een belangrijke adviesrol, waarmee de ledenraad onze koers mede bepaalt.

De ledenraad houdt contact met de mensen waar ze voor spreken. Zo brengen ze signalen 'van buiten' naar Menzis. Dat doen ze onder andere met activiteiten voor onze klanten. Zo wordt u nog meer betrokken bij Menzis.

Uw stem telt: wat we ermee hebben gedaan