Communicatie

Download hier diverse communicatiemiddelen die u kunt inzetten in uw eigen organisatie. Zoals intranetberichten, posters, flyers en meer.

Dag van de leefkracht - 7 juni 2022

Download hier de middelen om uw medewerkers te stimuleren om mee te doen!

Leefkracht is de positieve kracht van gezond leven. Tijdens de Dag van de leefkracht op dinsdag 7 juni willen wij uw medewerkers laten ontdekken wat leefkracht is en hoe zij hun leefkracht versterken. We hebben daarvoor een aantrekkelijk keuzeprogramma samengesteld dat bestaat uit 8 online workshops. Download hier de middelen om deze dag bij uw medewerkers onder de aandacht te brengen.

- Flyer A5
- Poster A3
- Poster A4
- Tekst mailbericht en intranet

Stimuleer uw medewerkers (ook als ze niet bij Menzis zijn verzekerd) om aan hun leefkracht te werken door ze aan één van de workshops deel te laten nemen. U biedt hen een leuk extraatje. Tegelijkertijd geven we hiermee vorm aan uw vitaliteitsbeleid. Zo werken we samen aan duurzaam inzetbare medewerkers en een krachtige organisatie. Dat wilt u toch ook? 

Nieuwe medewerkers in dienst? Ze kunnen vaak nu al profiteren van uw collectieve voordelen

Uw nieuwe medewerkers kunnen direct overstappen als ze al collectief verzekerd zijn of als ze al bij Menzis verzekerd zijn. Ook als uw medewerker 18 jaar wordt of eerder in het buitenland heeft gewoond is er de mogelijkheid om direct te profiteren van uw collectieve zorgverzekering bij Menzis. U informeert uw nieuwe collega's eenvoudig met onze flyer. 

Download de flyer (NL)

Download de flyer (ENG)

Download het intranetbericht

Download de PDF (NL)

Download de PDF (ENG)