Portaal Vitaliteit en Werk

Uw online omgeving voor het aanvragen van interventies, beheren van uw vitaliteitsbudget, inzage in uw collectieve zorgverzekering en meer.

Inloggen in Mijn Portaal

 

Mijn Portaal Vitaliteit en Werk geeft u de mogelijkheid om met de Bedrijfszorgvinder interventies te zoeken, uw vitaliteitsbudget te beheren, facturen te declareren en rapportages uit te draaien. Ook heeft u binnen het portaal een actueel overzicht van het aantal verzekerden in uw collectief, kunt u uw collectieve contract en andere belangrijke documenten inzien en uw bedrijfsgegevens raadplegen. Wijzigingen in uw bedrijfsgegevens kunt u via het portaal aan ons doorgeven. Op deze pagina leest u meer over de functionaliteiten van het portaal, de planning én optimale privacy voor uw medewerkers. 

Inloggen in Mijn Portaal

Neem contact met ons op

Wilt u hulp bij het inloggen of collega's toegang geven? Of persoonlijk advies over het interventie-aanbod van providers? 

Maak dan een afspraak

Zo werkt Mijn Portaal Vitaliteit en Werk 

In de video hiernaast leggen we uit hoe u het portaal kunt gebruiken. Verdiepende informatie vindt u in de flyer, het stroomschema en de handleiding voor Superusers.

Stroomschema

In het stroomschema bekijkt u in een oogopslag de functionaliteiten van het portaal.

Bekijk het stroomschema

Flyer

In de flyer leest u een verdiepende uitleg over de werking van het portaal.

Lees de flyer

Handleiding voor Superusers

Mag u andere collega's toegang geven? Download dan hieronder de handleiding voor Superusers.

Download de handleiding

Bedrijfszorgvinder

Schommelend meisje

De Bedrijfszorgvinder helpt u met het vinden van de juiste interventies voor uw medewerkers. Het platform biedt u meer dan 350 kwalitatief goede interventies op het gebied gezondheid en vitaliteit. 

Lees meer

Vitaliteitsbudget & declareren

Heeft u een vitaliteitsbudget? Dan ziet u in het portaal het resterende bedrag voor dit jaar. Facturen van providers uit de Bedrijfszorgvinder kunt u ten laste van uw vitaliteitsbudget declareren.

Lees meer

Collectieve zorgverzekering 

Mensen in gesprek

Altijd een actueel overzicht van uw verzekerdenstanden. Ook kunt u uw collectieve contract inzien en wijzigingen in uw bedrijfsgegevens via het portaal aan ons doorgeven.

Inloggen

Voordelen Mijn Portaal Vitaliteit en Werk

  • 24/7 toegang tot interventies
  • Beheer zelf uw vitaliteitsbudget
  • Eenvoudig facturen declareren
  • Inzicht in het aantal deelnemers van uw collectief
  • Privacy van uw medewerker als uitgangspunt
Man en vrouw fietsen in het bos
Gouden oor
Appscore Menzis 4.1
SamenGezond