Bedrijfszorgvinder

Snel en eenvoudig de juiste interventie vinden


De Bedrijfszorgvinder helpt u met het vinden van de juiste interventies voor uw medewerkers. Het platform biedt u meer dan 350 kwalitatief goede interventies op het gebied van fysiek, mentaal, leefstijl en vitale organisatie. U zoekt en vindt hier zelf speciaal geselecteerde interventies op het gebied van fysiek, mentaal en leefstijl. 

Privacy-Proof

Het is in ieders belang dat we zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens en medische gegevens. Dat is één van de belangrijkste redenen om deze dienstverlening in te richten. Wij zorgen ervoor dat wij én u geen verwerker meer zijn van persoonlijke gegevens van uw medewerkers. 

Persoonlijk advies?

Heeft u vragen over de bedrijfszorgvinder of wilt u een account aanvragen? Stuur ons gerust een e-mail.

Meer dan 350 kwalitatief bewezen interventies

In de Bedrijfszorgvinder vindt u speciaal geselecteerde, kwalitatief bewezen interventies op het gebied van vitaliteit en leefkracht. U kunt zoeken in 4 categorieën: mentaal, leefstijl, fysiek en vitale organisatie. In deze laatste categorie vindt u meer strategische interventies die uw organisatie verder helpen te groeien op gebied van vitaliteit, zoals leiderschapsontwikkelingsprogramma’s en bijvoorbeeld activatie van medewerkers en communicatie.

Wie mag welke interventie aanvragen?

Log in in het Portaal Vitaliteit en Werk. Vervolgens kunt u voor uw HR-medewerkers, bedrijfsartsen en leidinggevenden zelf inlogcodes aanmaken. Geheel volgens de AVG-wetgeving mag u als werkgever (en uw door u zelf geautoriseerde leidinggevenden) alleen groepsinterventies aanvragen. Gaat het over één van uw medewerkers? Dan is de bedrijfsarts de aangewezen persoon om individuele interventies aan te vragen. Hoe dit precies werkt, daarover informeren wij u over bij het toesturen van de inlogcodes.

Providers en interventies


Menzis heeft met 55 providers afspraken gemaakt over ruim 450 kwalitatief bewezen interventies. Deze interventies zijn zorgvuldig geselecteerd. We gaan ervan uit dat de Bedrijfszorgvinder u op alle thema's voldoende mogelijkheden biedt. Het kan zijn dat u een specifieke interventie mist bij een provider waar we niet mee samen werken. Is dat het geval? Neem dan contact op met de Bedrijfszorgspecialist om te kijken of deze provider of dienst past in de Bedrijfszorgvinder. 

Voordelen Bedrijfszorgvinder

  • Ruim 350 kwalitatief goede interventies
  • Rechtstreeks toegang
  • Gemakkelijk zoeken, vergelijken en kiezen van interventies
  • Conform privacy wet- en regelgeving 
  • 24/7 toegankelijk
gezin op het strand rennend met hond