Service en Contact

De leefkracht van uw medewerkers versterken kan soms ingewikkeld zijn. Gelukkig hebben we op de meeste vragen snel een antwoord. Ook regelt u veel zelf via Mijn Portaal Vitaliteit en Werk. We helpen u graag verder.


Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u enkele veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Bekijk dan ons inspiratieplatform of neem contact met ons op via één van onderstaande kanalen.

Tussentijds overstappen?

Uw nieuwe medewerkers kunnen waarschijnlijk tussentijds overstappen naar uw collectief bij Menzis. Nieuwe medewerkers die al bij Menzis verzekerd zijn maar niet collectief kunnen ook direct overstappen. Overstappen kan via menzis.nl.

Inloggen in Mijn Portaal Vitaliteit en Werk

In het Portaal Vitaliteit en Werk kunt u onder andere interventies aanvragen in de bedrijfszorgvinder. Heeft u een vitaliteitsbudget? Dan kunt u hier ook uw facturen declareren. 

 Inloggen in Mijn Portaal Vitaliteit en Werk

Ik wil contact opnemen met Menzis

Wij staan op meerdere manieren voor u klaar. Door de AVG-wetgeving mag u géén medewerkersgegevens delen met onze specialisten op het gebied van vitaliteit en de collectieve zorgverzekering. U krijgt binnen 2 werkdagen een reactie van ons. 

Vraag over Vitaliteit en werk

Stuur onze specialisten op het gebied van vitaliteit en werk een e-mail

Vraag over de collectieve zorgverzekering

Stuur onze specialisten op het gebied van de collectieve zorgverzekering een e-mail

Vragen van individuele medewerkers

Uw medewerkers kunnen hun vragen stellen aan onze klantenservice

Vraag over borderel betalingen

Stel uw vragen over borderel betalingen per e-mail. (Let op: bent u individueel verzekerd, neem dan contact op met onze klantenservice)

Social

LinkedIn

 

Communicatie

Informeer uw medewerkers over de collectieve zorgverzekering.

Communicatieportal

Blog

Lees onze blogs voor meer inspiratie.

Offerte

Vraag een offerte aan voor onze collectieve zorgverzekering.

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief voor u en uw medewerkers. Met tips, inspiratie en advies. Zo versterken we samen de leefkracht van uw medewerkers.

Aanmelden nieuwsbrief

Met het invullen van dit formulier geeft u Menzis toestemming om u nieuwsbrieven toe te sturen. Zo ondersteunen we u in het versterken van de leefkracht van uw medewerkers. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief.