Collectieve zorgverzekering

Een goede en betaalbare zorgverzekering voor uw medewerkers

 

De collectieve zorgverzekering staat aan de basis van onze samenwerking. Maar ons partnerschap met u gaat veel verder dan een collectief contract. We helpen u uw medewerkers gezond te houden. 

Neem contact op Vraag vrijblijvend een offerte aan

Voordelen van de collectieve zorgverzekering

  • Kwalitatief bewezen interventies
    Kies uit meer dan 350 interventies de beste oplossing voor uw medewerker. Vraag ze direct aan via Mijn Portaal Vitaliteit en Werk.
  • Strategisch advies
    Wij helpen u graag een stap verder. Door inzicht te creëren waar u nu staat, visie te ontwikkelen op vitaliteit in uw organisatie én medewerkers te activeren om in actie te komen.
  • Voor ál uw medewerkers
    U kunt onze dienstverlening en (co)financiering óók inzetten voor medewerkers die niet bij Menzis verzekerd zijn.

Informatie voor uw medewerkers

Menzis.nl/collectief

Online keuzehulp

SamenGezond Pro

Dit is een toevoeging op het reguliere online gezondheidsprogramma SamenGezond. Het voordeel hiervan is dat u als werkgever zelf de gezondheidsthema’s kiest die bij uw medewerkers passen. Ook als u geen collectief contract heeft bij Menzis!

Lees meer

Mijn Portaal Vitaliteit en Werk

In Mijn Portaal Vitaliteit en Werk kiest u uit meer dan 350 kwalitatief bewezen interventies de beste oplossing voor uw medewerker. Ook heeft u inzicht in uw collectieve zorgverzekering, kunt u wijzigingen in uw bedrijfsgegevens via het portaal aan ons doorgeven en meer.

Lees meer

Ruime vergoedingen

Onze collectieve zorgverzekering biedt ruime vergoedingen voor preventie, zoals voor stoppen met roken-workshops. Als uw medewerker onverhoopt toch ziek wordt, verzekeren we hem van goede en betaalbare zorg. Zo werken we samen met u aan de leefkracht van uw medewerkers.

Lees meer

Gouden oor
Appscore Menzis 4.1
SamenGezond