Collectieve zorgverzekering

Een goede en betaalbare zorgverzekering voor uw medewerkers

 

De collectieve zorgverzekering staat aan de basis van onze samenwerking. Maar ons partnerschap met u gaat veel verder dan een collectief contract. We helpen u uw medewerkers gezond te houden. 

Neem contact op Vraag vrijblijvend een offerte aan

Voordelen van de collectieve zorgverzekering

  • Kwalitatief bewezen interventies
    Kies uit meer dan 350 interventies de beste oplossing voor uw medewerker. Vraag ze direct aan via Mijn Portaal Vitaliteit en Werk.
  • Strategisch advies
    Wij helpen u graag een stap verder. Door inzicht te creëren waar u nu staat, visie te ontwikkelen op vitaliteit in uw organisatie én medewerkers te activeren om in actie te komen.
  • Voor ál uw medewerkers
    U kunt onze dienstverlening en (co)financiering óók inzetten voor medewerkers die niet bij Menzis verzekerd zijn.

SamenGezond op het Werk

Dit is een toevoeging op het reguliere online gezondheidsprogramma SamenGezond. Het voordeel hiervan is dat u als werkgever zelf de gezondheidsthema’s kiest die bij uw medewerkers passen. Ook als u geen collectief contract heeft bij Menzis!

Lees meer

Mijn Portaal Vitaliteit en Werk

In Mijn Portaal Vitaliteit en Werk kiest u uit meer dan 350 kwalitatief bewezen interventies de beste oplossing voor uw medewerker. Ook heeft u inzicht in uw collectieve zorgverzekering, kunt u wijzigingen in uw bedrijfsgegevens via het portaal aan ons doorgeven en meer.

Lees meer

Ruime vergoedingen

Onze collectieve zorgverzekering biedt ruime vergoedingen voor preventie, zoals voor stoppen met roken-workshops. Als uw medewerker onverhoopt toch ziek wordt, verzekeren we hem van goede en betaalbare zorg. Zo werken we samen met u aan de leefkracht van uw medewerkers.

Lees meer

Gouden oor
Independer
SamenGezond