Collectieve zorgverzekering

Een goede en betaalbare zorgverzekering voor uw medewerkers


Elke organisatie is anders en kent haar eigen uitdagingen. Toch heeft elke organisatie het vitaal en leefkrachtig houden van haar medewerkers hoog op de agenda staan. We bieden u graag een collectieve zorgverzekering die bij uw organisatie en uitdagingen past. Deze zorgverzekering staat aan de basis van onze samenwerking. Maar ons partnerschap met u gaat veel verder. Het versterken van de leefkracht van uw medewerkers, om uw organisatie sterk te maken is daarbij ons belangrijkste gezamenlijke doel.   

Meerwaarde voor u en uw medewerkers

De leefkracht van werkend Nederland versterken zien we als een gezamenlijk belang. Uw organisatie staat sterk, uw medewerkers zit lekker in zijn vel en wij houden zorgkosten betaalbaar. Dat noemen wij een win-win situatie waarin wij er alles aan doen om uw medewerker veerkrachtig en vitaal te houden. Dat doen we bijvoorbeeld met het online gezondheidsprogramma SamenGezond op het Werk of een van onze 450 andere kwalitatief bewezen interventies die u terug kunt vinden in de Bedrijfszorgvinder. Onze collectieve zorgverzekering biedt ook ruime vergoedingen voor preventie, zoals voor stoppen met roken workshops via Allen Carr of Sinefuma. Als uw medewerker onverhoopt toch ziek wordt en zorg nodig heeft verzekeren we hem van goede en betaalbare zorg. Zo werken we samen met u aan de leefkracht van van uw medewerkers. En iedereen begrijpt, als medewerkers zich fit voelen, staat de organisatie waarin ze werken ook sterk.    

Méér dan een goede zorgverzekering

  • Voor ál uw medewerkers
    U kunt onze dienstverlening en (co)financiering óók inzetten voor medewerkers die niet bij Menzis verzekerd zijn.
  • Onafhankelijk advies
    Menzis levert maatwerk, heeft geen winstoogmerk of prijsafspraken en werkt met een open providerboog.
  • Preventie staat voorop
    Vitale medewerkers zijn fysiek en mentaal sterker, vallen minder snel uit en presteren beter. Menzis werkt op allerlei manieren aan bewustwording en gedragsverandering.
man drinkt uit bidon
Gouden oor
Independer
SamenGezond