Vitaliteit en werk

Menzis helpt organisaties om meer grip te krijgen op vitaliteit en gezondheid

 

Wilt u de vitaliteit van uw medewerkers versterken? Dan kiest u met Menzis de juiste partner. Vitaliteit noemen wij bij mij Menzis ook wel leefkracht: de positieve kracht van gezond leven. Dat betekent dat we u graag willen ondersteunen om meer inzicht te krijgen waar u staat, visie te ontwikkelen op vitaliteit in uw organisatie én medewerkers te activeren om in actie te komen. Samen met u creëren we een omgeving waarin we met plezier samenwerken. Om samen te bouwen aan een bedrijf om trots op te zijn.

Persoonlijk advies

Neem contact met ons op of maak een afspraak.

Contactformulier

Maak een afspraak

Organisatiescan

Man op strand

Wist u dat vitale medewerkers bijna 20% productiever zijn? De organisatiescan van Menzis helpt u om inzichtelijk te maken hoe uw gezondheidsbeleid ervoor staat.

Strategisch advies

Lachende vrouw in bedrijfskantine

Wij helpen u graag een stap verder. Door inzicht te creëren waar u nu staat, visie te ontwikkelen op vitaliteit én medewerkers te activeren om in actie te komen. 

Duurzame inzetbaarheid

Mensen in gesprek

Samen met u de leefkracht van uw medewerkers versterken is ons doel.  Menzis helpt u om het begrip duurzame inzetbaarheid waarde te geven. 

Portaal Vitaliteit en Werk

Man en vrouw fietsen in het bos

Het portaal Vitaliteit en Werk geeft u toegang tot meer dan 450 kwalitatief bewezen interventies. U beheert er ook uw vitaliteitsbudget en declareert eenvoudig uw facturen.

Uw voordelen bij Menzis

  • Strategisch advies waarmee u verder kunt
  • Transparantie in (financiële) bijdrage
  • Snel en eenvoudig interventies aanvragen en declareren
  • Aandacht voor waarborging privacy van uw medewerkers
Vrouw op zitkussen
Gouden oor
Partner of Choice
Independer
SamenGezond