SamenGezond op het Werk

De vitaliteit van uw medewerkers versterken. Daar helpen we u graag bij. Zowel op de werkvloer als daarbuiten. 

Medewerkers zijn de ruggengraat van uw organisatie. Het is dus belangrijk dat ze duurzaam inzetbaar zijn én blijven. Het goede nieuws is dat u ze hierbij kunt ondersteunen met SamenGezond op het Werk. Dit is een toevoeging op het reguliere online gezondheidsprogramma SamenGezond en heeft als extra voordeel dat u zelf de gezondheidsthema’s kiest die bij uw medewerkers passen.

Ook als u geen collectiviteit heeft bij Menzis kunt u SamenGezond op het Werk afsluiten! 

Persoonlijk advies? 

Onze adviseur bedrijfszorg helpt u graag!

Neem contact met ons op

Wat is SamenGezond op het Werk?

Myrthe Heijnen, adviseur bedrijfszorg, legt in deze video uit wat SamenGezond op het Werk is en wat de voordelen zijn. Voor u én uw medewerkers. 

Praktijkvoorbeelden

Bloemenveiling Royal FloraHolland en schoonmaakbedrijf CSU werken samen met Menzis aan de gezondheid en vitaliteit van hun medewerkers. De online werkgeversomgeving SamenGezond op het werk helpt hen hierbij. Eric Neijzen, hr-programmamanager vitaliteit' bij Royal FloraHolland vertelt: ’We focussen met deze aanpak op preventie van uitval. We willen onze mensen namelijk graag fit, gemotiveerd en veerkrachtig houden. Dat is in het belang van de medewerkers zelf én van de werkgever. Want als het bij de medewerkers goed zit, werkt dat ook door in het werk.’ 

Blog Royal FloraHollandBlog CSU

SamenGezond breekt records

Twee mensen in de bedrijfskantine

Wist u dat de deelnemers van SamenGezond samen 224x rond de aarde en fietsen we meer dan 8500x de Tour de France in 2020?

Bekijk alle cijfers

Meer weten?

Man in pak op bankje

Bent u benieuwd wat SamenGezond op het Werk voor uw organisatie kan betekenen? Onze adviseur bedrijfszorg adviseert u graag!

Neem contact op

SamenGezond voor uw medewerkers

Lachende vrouw in bedrijfskantine

Bezoek SamenGezond. Hier kunnen uw medewerkers zelf aan de slag met hun gezondheid en de SamenGezond-app downloaden.

Naar SamenGezond

De voordelen van SamenGezond op het Werk

  • Hulp om uw gezondheidsdoelen te behalen
  • Versterking van uw gezondheidsbeleid
  • Activatie van uw medewerkers. Zowel thuis als op het werk
  • Introductie- en thematisch activatieprogramma. Inclusief communicatiemiddelen
  • Voor al uw medewerkers: verzekerd en niet verzekerd bij Menzis, jong en oud, ziek en gezond

SamenGezond op het Werk

U krijgt een eigen online werkgeversomgeving waar u zelf bepaalt welke gezondheidsthema’s aan bod komen. Wordt er veel met schermen gewerkt? Of is er sprake van onregelmatige werktijden? Zijn veel medewerkers ook mantelzorger? Bij elke specifieke vraag biedt SamenGezond op het Werk een gericht themapakket voor zowel individuele medewerkers als voor groepen. Of iemand jong of oud is, ziek of gezond, uw medewerker bepaalt zelf waar hij/zij aan mee wil doen. Wij helpen bij het activeren van alle medewerkers, online door middel van gerichte communicatie, maar ook ter plekke bij uw bedrijf met passende acties en/of workshops. Goed om te weten: een delivery manager van Menzis zorgt ervoor dat alles rondom SamenGezond op het Werk vlekkeloos verloopt.
 
SamenGezond faciliteert uw medewerkers dus op eenvoudige manier om zelf aan de slag te gaan met hun gezondheid. 

Neem contact met ons op


Gouden oor
Independer
SamenGezond