Stap over naar een collectieve zorgverzekering

Ontdek de voordelen van een collectieve zorgverzekering bij Menzis. Korting op de zorgverzekering en extra vergoedingen via uw werkgever.

Hoe werkt een collectieve zorgverzekering?

Met een collectieve zorgverzekering bij Menzis krijgt u de maximaal toegestane korting op de Basisverzekering (Menzis Basis en Menzis Basis Vrij). Daarnaast ontvangt u korting op de aanvullende zorgverzekeringen en op de tandartsverzekeringen via uw werkgever of (leden)organisatie. Ook uw gezinsleden profiteren van deze korting. Bekijk via de button ons aanbod van verzekeringen, kies de zorg die het beste bij u past en bereken direct uw premie.

Bereken uw premie Check your offer

Collectieve zorgverzekering via uw werkgever, vereniging of (leden)organisatie

Biedt uw werkgever of (leden)organisatie een collectieve zorgverzekering via Menzis? Zoek dan hier uw collectiviteit en bereken uw premie. Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies? Bel dan de OverstapCoach op 088 - 222 49 00

SamenGezond

SamenGezond app

Gezond leven, het wordt steeds belangrijker. Heeft u motivatie nodig? Met het weekdoel brengt SamenGezond mensen dagelijks in beweging en u wordt er ook nog voor beloond. Elke week weer! SamenGezond helpt u om meer te bewegen én dit vol te houden. Het enige wat u daarvoor nodig hebt, is onze gratis app. Ontdek SamenGezond

Nieuwe FysioZelfCheck app

FysioZelfCheck is een app ontwikkeld door en van fysiotherapeuten. De app biedt informatie, tips en oefeningen voor mensen met milde klachten aan het bewegingsapparaat, zoals pijnlijke schouders, lage rugpijn of klachten bij/na het sporten. U krijgt bij Menzis gratis toegang tot deze handige app. Ontdek de app.

Wachtlijstbemiddeling

Man zit op ziekenhuisbed

Heeft u zorg nodig? En moet u lang wachten? Zeker in de huidige tijd met Covid kan dat helaas voorkomen. We kunnen u helpen met wachtlijstbemiddeling. Ons team van zorgadviseurs staat voor u klaar. Gemiddeld lukt het uw wachttijd met 48 dagen te verkorten. Wachtlijstbemiddeling is gratis en gaat nooit ten koste van andere patiënten.

Waarom kiezen voor een Menzis collectieve zorgverzekering?

  • Iedereen is welkom

We selecteren niet op gezondheid of leeftijd

  • De Menzis Leefkracht adviseur

Voor vragen over uw leefstijl

  • Aandacht voor uw leefkracht thuis en op uw werk

Met extra vergoedingen, SamenGezond en korting op je premie via uw werkgever

  • Lang wachten op een behandeling?

We kijken waar u snel terecht kunt

  • Een coöperatie zonder winstoogmerk 

Menzis is een coöperatie zonder winstoogmerk

  • Ook in 2021 kunt u in alle ziekenhuizen terecht!

Ontdek in de Zorgvinder per ziekenhuis welke afspraken zijn gemaakt

Independer
Gouden oor
Menzis App