Werkgeverspakket

Extra vergoedingen bovenop de aanvullende verzekering van uw medewerker

 

Het beste uit uw medewerkers halen zodat ze optimaal kunnen presteren. Dat is wat u wilt bereiken. Tegelijkertijd is het belangrijk dat medewerkers goed voor zichzelf zorgen zodat ze optimaal inzetbaar zijn en blijven. Om u hierbij te ondersteunen biedt Menzis een werkgeverspakket dat goed aansluit bij specifieke arbeidsgerelateerde zorgbehoeften. Dit pakket biedt medewerkers extra dekkingen bovenop hun aanvullende verzekering. Hierdoor zijn medewerkers extra goed verzekerd zonder dat dit hen meer geld kost. Het pakket kent een flexibele, modulaire opbouw die u afstemt op de specifieke situatie en wensen van uw organisatie.

Collectieve zorgverzekering voor uw medewerkers

Menzis.nl/collectief

Online keuzehulp

Meerwaarde voor u en uw medewerkers

De leefkracht van werkend Nederland versterken zien we als een gezamenlijk belang. Uw organisatie staat sterk, uw medewerkers zit lekker in hun vel en wij houden zorgkosten betaalbaar. Dat noemen wij een win-win situatie waarin wij er alles aan doen om uw medewerker veerkrachtig en vitaal te houden. Dat doen we bijvoorbeeld met het online gezondheidsprogramma SamenGezond of een van onze 350 andere kwalitatief bewezen interventies die u terug kunt vinden in de Bedrijfszorgvinder. Onze collectieve zorgverzekering biedt ook ruime vergoedingen voor preventie, zoals voor stoppen met roken workshops via Alan Carr of Sinefuma. Als uw medewerker onverhoopt toch ziek wordt en zorg nodig heeft verzekeren we hem van goede en betaalbare zorg. Zo werken we samen met u aan de leefkracht van van uw medewerkers. En iedereen begrijpt, als medewerkers zich fit voelen, staat de organisatie waarin ze werken ook sterk.    

Méér dan een goede zorgverzekering

  • Voor ál uw medewerkers
    U kunt onze dienstverlening en (co)financiering óók inzetten voor medewerkers die niet bij Menzis verzekerd zijn.
  • Onafhankelijk advies
    Menzis levert maatwerk, heeft geen winstoogmerk of prijsafspraken en werkt met een open providerboog.
  • Preventie staat voorop
    Vitale medewerkers zijn fysiek en mentaal sterker, vallen minder snel uit en presteren beter. Menzis werkt op allerlei manieren aan bewustwording en gedragsverandering.
man drinkt uit bidon
Gouden oor
Appscore Menzis 4.1