Voeding en beweging

Fitte medewerkers zijn belangrijk voor uw organisatie. Maar hoe krijgt u uw medewerkers in beweging? Dat is het thema van deze periode. Hieronder leest u alles rondom bewegen, in beweging brengen en gezonde medewerkers.

 

Wilt u uw medewerkers ondersteunen om zich vitaler en leefkrachtiger te voelen? Met kleine aanpassingen kunnen zij al succes boeken. Lees hoe u uw medewerkers kunt stimuleren meer te bewegen.

Samen werken aan leefkrachtigere medewerkers?

We komen graag met u in contact. Stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in.

Zitten fysiek belastend? Zeker!

Van zitten wordt steeds duidelijker dat het een behoorlijke vorm van lichamelijke belasting oplevert. Daarom onderzoeken we in deze whitepaper de invloed van bewegen in het leven van onze voorouders en van ons. Ook geven we acht actiepunten om de leefkracht en gezondheid van uw medewerkers te bevorderen door beweging.

 Lees meer in de whitepaper of beluister de podcast

Collega's fietsen uit werk
collegas wandelen buiten


Inzicht in vitaliteit met de organisatiescan

Voor wie de effectiviteit van het vitaliteits- of gezondheidsbeleid in de organisatie inzichtelijk wil maken, is er de Menzis organisatiescan. Het is gemakkelijke tool met een aantal vragen. De opzet is praktisch en eenvoudig. U vult de scan in 10 minuten in. Benieuwd hoe het met uw organisatie gesteld is?

Doe de scan!

Buiten sporten

Zo creëert u een fitte cultuur

Beweging is belangrijk voor de weerstand, productiviteit en gezondheid van uw medewerkers. Maar hoe zorgt u er nou voor dat uw medewerkers ook daadwerkelijk actiever gaan bewegen en daarmee fitter worden?

Hardlopende mensen buiten

(Niet) bewegen in de baas z'n tijd

Gezonde medewerkers zijn productiever en minder vaak ziek, dat is een feit. Volgens onderzoek lukt het gezonde werknemers 83% van hun werktijd productief in te vullen. Stimuleer dus om te bewegen, ook tijdens werktijd. Om uw medewerkers gezond te houden of gezonder te laten worden is bewegen één van de sleutels. Daarin kunt u een grote rol spelen.

Meer blogs

Meer kennis en inspiratie hebben we voor u verzameld op onze uitgebreide blog. Met artikelen, interviews en onderzoeken over uiteenlopende thema's. Lees over wat u nog meer voor uw medewerkers kunt doen. 

Bekijk de blogomgeving

Vitaliteit en werk

Samen met u de leefkracht van uw medewerkers versterken is ons ultieme doel. Zo zijn uw medewerkers optimaal duurzaam inzetbaar en staat uw organisatie sterk. Weten wat u kunt doen? We vertellen u er graag meer over. 

Ontdek wat u kunt doen

Strategisch advies

Met strategisch advies helpen we uw vitaliteitsbeleid graag een stap vooruit. Weten hoe we ook uw organisatie verder kunnen brengen? Lees er meer over op onze pagina en ga in gesprek met één van onze adviseurs.

Krijg strategisch advies

Appscore Menzis 4.1
Partner of Choice