Leefkracht communicatie

Download diverse communicatiemiddelen over vitaliteit en leefkracht. Om in te zetten in uw eigen organisatie.

 

Gezonde en vitale medewerkers maken uw organisatie sterk. Wij ondersteunen u graag om de leefkracht van uw medewerkers te versterken. Zo staan zij, en uw organisatie sterk. Download hier gratis en eenvoudig handige nieuwsbrieven, blogs, posters en andere tools om de leefkracht van uw medewerkers te versterken.

 

Goed voorbereid op reis

 

Uw medewerkers die op vakantie gaan naar het buitenland, zullen zich niet altijd beseffen dat ze onverwacht hoge kosten kunnen verwachten als ze zorg nodig hebben. Gelukkig is daar een oplossing voor. Download het kant-en-klare artikel voor uw eigen kanalen. 

Download 'Goed voorbereid op reis'

De voordelen van 'niksen' en de invloed van telefoongebruik op het brein

We grijpen vaak naar onze telefoon om te ontspannen. Maar wat is de invloed daarvan op ons brein? Dat is een stuk minder ontspannend dan we denken. Om onze hersenen gezond te houden is het belangrijk om af en toe te ‘niksen’. En dus ook die telefoon even te laten liggen.

Download 'De voordelen van niksen'

Vitaliteit en werk

Samen met u de leefkracht van uw medewerkers versterken is ons ultieme doel. Zo zijn uw medewerkers optimaal duurzaam inzetbaar en staat uw organisatie sterk. 

Ontdek wat u kunt doen

Meer blogs

Meer kennis en inspiratie hebben we voor u verzameld op onze uitgebreide blog. Met artikelen, interviews en onderzoeken over uiteenlopende thema's. Lees over wat u nog meer voor uw medewerkers kunt doen. 

Bekijk de blogomgeving

Strategisch advies

Met strategisch advies helpen we uw vitaliteitsbeleid graag een stap vooruit. Weten hoe we ook uw organisatie verder kunnen brengen? Lees er meer over op onze pagina en ga in gesprek met één van onze adviseurs.

Krijg strategisch advies