Belang van bewegen


Als bewegen een pil was, zou iedereen hem nemen. Zó overtuigend zijn de gunstige effecten van beweging. Mensen die fysiek actief zijn, voelen zich beter en gezonder, zijn minder vaak ziek en leven gemiddeld langer. Hoe komt dat eigenlijk? En wat kunt u ermee in het moderne werkende leven?

Integreer bewegen in de dagelijkse bezigheden

In deze whitepaper onderzoeken we de invloed van bewegen in het leven van onze voorouders. We maken de sprong naar beweging in het Nederland van nu. We geven advies om deze kennis toe te passen op de werkvloer. In acht actiepunten om de leefkracht en gezondheid van medewerkers door beweging te bevorderen.

Download de whitepaper

Samen werken aan gezondere medewerkers?

We komen graag met u in contact. Stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in.

 

Podcast Het belang van bewegen

Bewegen is belangrijk. Bewegen maakt je hoofd leeg, het geeft meer energie en het verkleint de kans op ziektes. Maar veel mensen zijn een groot deel van de dag aan het werk, zitten achter een bureau en bewegen te weinig. Wat is gezond bewegen en hoe beweeg je dagelijks genoeg? Wat kunt u als werkgever voor uw medewerkers betekenen? Welke rol is daarbij weggelegd voor de leidinggevende? 

Glenn van der Burg van People Power gaat hier in deze podcast over in gesprek met Karine van ’t Land – Zorgexpert Leefkracht en gezondheid bij Menzis, Mike Lie-A-Lien - Health Manager bij Vanderlande Industries en Ronald Stevens – directeur BV Beatrixoord. Achtergronden, praktijk en interessante voorbeelden wisselen elkaar af. Laat u inspireren! 

Luister de podcast

podcast bewegen