Azivo wordt Menzis

Per 1 januari 2017 gaat Azivo over in Menzis. 

Azivo is, na 8 jaar samenwerking, per 1 januari 2017 onderdeel van Menzis. Dit betekent dat u, als klant van Azivo, voor een goede zorgverzekering bij Menzis terecht kunt.

Veelgestelde vragen

De zorgverzekeringsmarkt verandert. Er is steeds meer vraag naar een snellere, betere dienst verlening en een transparant productaanbod. Door de integratie van Azivo in Menzis kunnen we de dienstverlening aan onze klanten nog beter maken en de zorg voor iedereen betaalbaar en toegankelijk houden, nu en in de toekomst.

Nee, u krijgt half november een voorstel van Menzis voor een nieuwe zorgverzekering. Hiervoor hebben we gekeken naar het pakket dat het beste aansluit op de vergoedingen die u nu heeft. Als u tevreden bent met dit voorstel hoeft u niets te doen.

Nee, u kunt met uw vragen nog steeds bij Azivo terecht. De openingstijden van ons kantoor aan de Laan van Nieuw Oost-Indië 127 blijven ongewijzigd. We zijn ook bereikbaar op het vertrouwde telefoonnummer 070 440 24 00.

Heeft u een andere vraag? Klik hier voor nog meer veelgestelde vragen.

Heeft u een vraag?

Bel met de Klantenservice op

070 440 24 00.

De Klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:30 uur.

 

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.