Podcast | Zorg voor leefkracht


Luister 'm op Spotify of Apple Podcast

Stelt u zich eens voor, u bent ziek. Dan wilt u zich beter voelen. Als u gezond bent, wilt u dat blijven. Maar hoe blijft u gezond, en waar vindt u die zorg? En hoe kan Menzis dat steuntje in de rug zijn wat u nodig heeft. Iedere week hoort u van podcast-host Kim hoe zij op zoek gaat naar leefkracht. U krijgt iedere week een verrassend antwoord. Hoe krijgt u bijvoorbeeld meer energie, scherpe tanden of u krijgt levensreddende tips. Benieuwd? Ga naar uw favoriete podcast-app, abonneer en luister!

Luister op Spotify

Luister op Apple Podcast

Zorg voor leefkracht Podcast

7. Hoe lekker kan jij het? Slapen...

In deze podcastaflevering hoor je wat slaap is en waarom het belangrijk is. De ene lukt het echter beter dan de ander. Maar hoe kan jij er zelf voor zorgen dat het (beter) lukt? Luister de aflevering over Slapen.

6. Levensreddende tips

Stelt u zich eens voor: u zit op een feestje en een familielid dat naast u zit, zakt in elkaar. Wat doet u? Weet u waar u op moet letten en hoe u moet handelen? In deze afleveringen zoeken we het voor u uit. Zo wordt u in 10 minuten een stuk wijzer! Luister nu. 

5. Meer energie. Hoe dan?

Geen zin. Iedereen kent dat gevoel. Het werk komt niet af, u sleept u voort en uw concentratie is ver te zoeken. Hoe zorgt u dan voor energie? Deze week zoekt Kimt dat voor u uit. Ze ontdekt dat energie te maken heeft met 4 dingen... Luister nu! 

4. Waar wacht u op?

Wachten. Stelt u zich eens voor dat u moet wachten. Op de trein, aan de telefoon of... op een operatie. Voor uzelf, uw geliefde of voor uw kind. Wat doet u dan? Waar kunt u eerder terecht en hoe kan Menzis u helpen? In een podcastaflevering van 10 minuten zoekt Kim voor u naar antwoorden. Nieuwsgierig? Luister nu de aflevering over wachtlijstbemiddeling.

3. Beweegplezier

Luister hoe we in deze aflevering op zoek gaan naar beweegplezier. De sportfanaat komt erachter hoe het ook kan en de gezelligheidsbewegers doen wat inspiratie op. In deze aflevering vindt u geen competitie. Juist diegenen die niet meedoen om te winnen, zijn deze aflevering de winnaars!

2. RugklachtenQuiz

Heeft u weleens last van uw rug? Luister dan deze aflevering, want deze week zoeken we naar oplossingen en tips voor nek- en rugklachten. Ook als u weet wat u moet doen, is het handig om even te luisteren, want met de rugklachtenquiz test u ook uw kennis.

1. SupermarktSafari

Doet u boodschappen voor de hele week of per dag? Heeft u een lijstje of gooit u op gevoel wat in uw mandje? En leest u weleens een etiket? Deze week zoeken we uit wat u wijzer wordt van een etiket. Hoe moet u zoiets lezen en hoe maakt u gezondere keuzes op basis van het etiket?

Podcast uit 2022 | Vers van Buiten

In deze serie gaan Ruth en Kim op zoek naar buitenplezier. U hoort hoe zij wandelend, fietsend en zelfs buiten kokend de mooiste verhalen tegenkomen. Dus luister! Vers van buiten. 

Zo vindt u de podcast Vers van Buiten

1. Kies hier uw favoriete Podcast-app

2. Scrol naar beneden en u vindt de serie in 2022.
3. Vers van buiten bestaat uit 12 afleveringen. Luister ze allemaal!
4. Abonneer u op het kanaal en luister wekelijks de nieuwste afleveringen.

Vers van Buiten | Podcast