Kortlopende reisverzekering

Gaat u 1 keer per jaar op vakantie? Dan kan een kortlopende reisverzekering voordeliger zijn dan een doorlopende reisverzekering. Doe de reisverzekeringscheck en sluit uw verzekering direct af. Als verzekerde van Menzis krijgt u standaard 20% korting.

Sluit direct af

Als u verzekerd bent bij Menzis krijgt u 20% korting op een reisverzekering bij Unigarant. Doe de check en sluit uw verzekering direct af.

Doe de reisverzekeringscheck*


* U gaat naar de website van Unigarant. Hier stelt u in een paar minuten uw reisverzekering op maat samen. Menzis Bemiddeling B.V. is bemiddelaar voor het afsluiten van de Unigarant reisverzekering. Na het afsluiten regelt u de zaken zelf, zoals het inzien, wijzigen of beĆ«indigen van de verzekering of het melden van een schade bij Unigarant. Hulp bij het afsluiten nodig? Bel met de klantenservice van Menzis. De informatie die u over de Unigarant reisverzekering ontvangt is geen persoonlijk advies; u bepaalt zelf of de verzekering die u kiest, past bij uw persoonlijke situatie. 


De voordelen op een rij

  • Direct 20% korting op de premie
  • Wereldwijde hulp via de Menzis Alarmcentrale
  • Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd
  • Af te stemmen op uw persoonlijke situatie
  • Ook als u gaat studeren of stage lopen in het buitenland

Wat krijgt u vergoed?

Wilt u weten wat u vergoed krijgt bij een kortlopende reisverzekering van Unigarant via Menzis? U leest het op de website van Unigarant.