Reisverzekering Unigarant

Gaat u vaker per jaar op vakantie, een weekendje weg of lang op reis? Met een doorlopende reisverzekering van Unigarant bent u goed verzekerd. Als verzekerde van Menzis krijgt u standaard 20% korting op de premie.

Tijdelijk 15% extra korting 

Sluit u een doorlopende reisverzekering af? Dan ontvangt u van 15 april tot en met 1 september 2024 15% extra korting op de premie.  

De voordelen op een rij

  • Doorlopende reisverzekering als beste getest (Consumentenbond, 2023)
  • Direct 20% korting op de premie
  • Sluit perfect aan op uw zorgverzekering
  • Menzis Alarmcentrale: 24/7 wereldwijde hulp
  • Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd

Onverwacht zorg nodig in het buitenland?

Met de Europese verzekeringspas (EHIC) hoeft u medisch noodzakelijke kosten in veel landen niet zelf voor te schieten. Lees meer over de EHIC.

Een kortlopende of een doorlopende reisverzekering?

Gaat u vaker dan 1 keer per jaar op vakantie? Dan is de doorlopende reisverzekering al snel voordeliger. Zo bent u ook verzekerd tijdens een weekendje weg in Nederland of een dagje over de grens. En: u vergeet nooit meer om een reisverzekering af te sluiten.

Doe de reisverzekeringscheck*

 

*U gaat naar de website van Unigarant. Hier stelt u in een paar minuten uw reisverzekering op maat samen. Menzis Bemiddeling B.V. is bemiddelaar voor het afsluiten van de Unigarant reisverzekering. Na het afsluiten regelt u de zaken zelf, zoals het inzien, wijzigen of beĆ«indigen van de verzekering of het melden van een schade bij Unigarant. Hulp bij het afsluiten nodig? Bel met de klantenservice van Menzis.

Ook een annuleringsverzekering?

Met de doorlopende annuleringsverzekering zijn al uw reizen het hele jaar door verzekerd tegen annulering of afbreken. En gaat uw concert of theatervoorstelling niet door? De annuleringsverzekering van Unigarant vergoedt ook deze kosten.

Menzis Alarmcentrale

We staan 24/7 voor u klaar

Alarmcentrale

Schade melden

Meld uw schade via Unigarant

Schade melden

Medewerker Menzis staat in kantoor