Schrijf u in voor de Menzis 4 Mijl

Ontdek dat bewegen en plezier maken heel goed samengaan, tijdens de Menzis 4 Mijl of de 4Mijl4Your. Bewegen versterkt ieders leefkracht en daarom is Menzis partner van deze evenementen. De inschrijving is geopend!


Klaar voor de start? | Grootste loopfeest van Noord-Nederland

Op zondag 8 oktober 2023 is de volgende Menzis 4 Mijl. Daarbij rennen deelnemers een afstand van 6,4 km van Haren naar Groningen. Op zaterdagavond 7 oktober 2023 tijdens de Menzis 4Mijl4You leggen deelnemers hetzelfde parcours af, maar dan op alternatieve wijze. Wandelend bijvoorbeeld, op skates, in een rolstoel of met een kinderwagen. Als het op wandeltempo is, kan en mag het allemaal. Doet u dit jaar ook mee?

Inschrijven Menzis 4 Mijl

Partner van en de Menzis 4 Mijl

Gezondheid en beweging vinden we hartstikke belangrijk. Want bewegen is leuk, gezond en het versterkt ieders leefkracht. Daarom is Menzis partner van de 4 Mijl. Samen met de 4 Mijl en de 4Mijl4You doen we er alles aan om zo veel mogelijk mensen in beweging te brengen. Samen zorgen we ervoor dat inwoners uit de regio op een makkelijke manier meer kunnen bewegen en in contact komen met elkaar. En dat ondersteunen we graag!

Menzis 4Mijl4You

Doe de 4 Mijl anders! Dat is de slogan van de 4Mijl4You, die op de zaterdagavond voorafgaand aan de 4 Mijl wordt georganiseerd. Deelnemers die hier aan meedoen, kiezen voor een alternatief voor hardlopen. Denk bijvoorbeeld aan fietsen, wandelen, skeeleren, rijdend in een rolstoel of met een kinderwagen.

De 4Mijl4You wordt dit jaar voor de elfde keer georganiseerd, dus zeker als u geen hardloper bent, is het leuk om mee te doen. 

Inschrijven 4Mijl4You

4Mijl4You

Terugblik op het succes van 2022

Op 8 en 9 oktober 2022 hebben we enorm veel mensen in beweging gebracht tijdens de Menzis 4 Mijl en de Menzis 4Mijl4You. Of ze nu jong of oud zijn, ziek of gezond. Het was een groot feest, waar alle deelnemers hebben ervaren dat bewegen gezond en leuk is en de leefkracht versterkt. De 4 Mijl4You was volledig uitverkocht met 2500 deelnemers en aan de 4 Mijl deden ruim 17.000 hardlopers mee en 850 bedrijventeams. Beleef de sfeer mee door de video te bekijken.