Menzis en de 4 Mijl van Groningen

Gezondheid en beweging zijn enorm belangrijk. Bewegen draagt bij aan het versterken van leefkracht. Daarom is Menzis partner van de 4 Mijl van Groningen. Ontdek tijdens de 4 Mijl dat gezond bezig zijn en plezier maken heel goed samengaan. Hieronder leest u er meer over.

Doe mee aan de 4 Mijl of 4Mijl4You

4Mijl4You

Het grootste loopfeest van Noord-Nederland

  • Op zondag 9 oktober is de Menzis 4 Mijl van Groningen. De deelnemers rennen een afstand van 6,4 km van Haren naar Groningen. Op zaterdagavond 8 oktober tijdens de Menzis 4Mijl4You leggen deelnemers hetzelfde parcours af, maar dan op alternatieve wijze. Wandelend bijvoorbeeld, op skates, in een rolstoel of met een kinderwagen. Als het op wandeltempo is, kan en mag het allemaal. Doet u ook mee? Voor verzekerden bij Menzis zijn nog enkele gratis startbewijzen aan te vragen. OP=OP. 

Ja ik doe mee aan de 4 Mijl

Ja ik doe mee aan de 4Mijl4You

4 Mijl

Bereid het evenement voor met SamenGezond

Om ervoor te zorgen dat u goed voorbereid aan de start van het evenement staat heeft SamenGezond, het steuntje in de rug om dagelijks gezonde keuzes te maken, de beste tips voor u verzameld in een overzichtelijke mailcoach. Informatie over deze tips ontvangt u bij uw inschrijving. SamenGezond is het online gezondheidsprogramma van Menzis. 


Ja ik doe mee en bereid me voor met SamenGezond

Menzis en de 4 Mijl van Groningen: een mooie samenwerking

Samen met de 4 Mijl van Groningen en de 4Mijl4You doen we er alles aan om zo veel mogelijk mensen in beweging te brengen. Want bewegen is leuk, gezond en het versterkt uw leefkracht. Samen zorgen we ervoor dat inwoners uit de regio op een makkelijke manier meer kunnen bewegen en in contact komen met elkaar. En dat ondersteunen we graag!

Gratis persoonlijk gezondheidsadvies

Kunt u wat extra hulp gebruiken bij het creĆ«ren van een gezonde leefstijl? De Leefkrachtadviseurs van Menzis helpen u graag verder. Leefkracht staat voor goed in uw vel zitten en u fit voelen. We doen er alles aan om de leefkracht van iedereen te versterken. Daarom kunt u gratis en vrijblijvend bellen met een adviseur. Speciaal voor u, omdat u bij Menzis verzekerd bent.  

Maak gratis een afspraak