Menzis en de 4 Mijl van Groningen

Gezondheid en beweging zijn enorm belangrijk. Bewegen draagt bij aan het versterken van leefkracht. Daarom is Menzis partner van de 4 Mijl van Groningen. Ontdek tijdens de 4 Mijl dat gezond bezig zijn en plezier maken heel goed samengaan. Hieronder leest u er meer over.

Menzis 4 Mijl van Groningen 2022: een groot succes

Op 8 en 9 oktober 2022 hebben we enorm veel mensen in beweging gebracht tijdens de Menzis 4 Mijl van Groningen en de Menzis 4Mijl4You. Of ze nu jong of oud zijn, ziek of gezond. Het was een groot feest, waar alle deelnemers hebben ervaren dat bewegen gezond en leuk is en de leefkracht versterkt. De 4 Mijl4You was volledig uitverkocht met 2500 deelnemers en aan de 4 Mijl deden ruim 17.000 hardlopers mee en 850 bedrijventeams. Beleef de sfeer mee door de video's te bekijken.

Bekijk de 4Mijl4You video

Bekijk de 4 Mijl video

Menzis en de 4 Mijl van Groningen: een mooie samenwerking

Samen met de 4 Mijl van Groningen en de 4Mijl4You doen we er alles aan om zo veel mogelijk mensen in beweging te brengen. Want bewegen is leuk, gezond en het versterkt uw leefkracht. Samen zorgen we ervoor dat inwoners uit de regio op een makkelijke manier meer kunnen bewegen en in contact komen met elkaar. En dat ondersteunen we graag!

Doe volgend jaar ook mee aan de 4 Mijl of 4Mijl4You

4Mijl4You

Het grootste loopfeest van Noord-Nederland

Op zondag 8 oktober 2023 is de volgende Menzis 4 Mijl van Groningen. De deelnemers rennen een afstand van 6,4 km van Haren naar Groningen. Op zaterdagavond 7 oktober 2023 tijdens de Menzis 4Mijl4You leggen deelnemers hetzelfde parcours af, maar dan op alternatieve wijze. Wandelend bijvoorbeeld, op skates, in een rolstoel of met een kinderwagen. Als het op wandeltempo is, kan en mag het allemaal. Doet u volgend jaar ook mee?

Lees meer

4 Mijl

Bereid het evenement voor met SamenGezond

Om ervoor te zorgen dat u goed voorbereid aan de start van het evenement staat heeft SamenGezond, het steuntje in de rug om dagelijks gezonde keuzes te maken, de beste tips voor u verzameld in een overzichtelijke mailcoach. Informatie over deze tips ontvangt u bij uw inschrijving. SamenGezond is het online gezondheidsprogramma van Menzis. 


Ik wil meer weten over SamenGezond

Gratis persoonlijk gezondheidsadvies

Kunt u wat extra hulp gebruiken bij het creĆ«ren van een gezonde leefstijl? De Leefkrachtadviseurs van Menzis helpen u graag verder. Leefkracht staat voor goed in uw vel zitten en u fit voelen. We doen er alles aan om de leefkracht van iedereen te versterken. Daarom kunt u gratis en vrijblijvend bellen met een adviseur. Speciaal voor u, omdat u bij Menzis verzekerd bent.  

Maak gratis een afspraak