Verzekerd via uw gemeente in 2017

Speciaal voor mensen met een laag inkomen

U heeft een laag inkomen en u zoekt een goede en betaalbare zorgverzekering? Dan is er voor u de collectieve zorgverzekering GarantVerzorgd. Deze zorgverzekering biedt veel meer dan alleen het basispakket. U sluit het eenvoudig af. Bovendien betaalt uw gemeente mee.

Waarom kiest u voor Menzis GarantVerzorgd?

  • Uw gemeente betaalt mee.
  • U krijgt meer zorg voor minder geld.
  • Kinderen onder de 18 jaar zijn gratis meeverzekerd.
  • Iedereen is welkom, geen medische vragen of keuringen.

Wat krijgt u vergoed bij GarantVerzorgd?

Met GarantVerzorgd en GarantTandVerzorgd ontvangt u extra vergoedingen én vaak korting op de premie. Denk bijvoorbeeld aan vergoedingen voor kraamzorg, eigen bijdrage hoortoestellen en brillen/contactlenzen. Afhankelijk van de gemeente waarin u woont, heeft u keuze uit één of meer verzekeringen. U kiest uw aanvullende verzekering eenvoudig op gezondverzekerd.nl/menzis.

Vind een vergoeding:

 

Kies naast GarantVerzorgd uw tandartsverzekering (GarantTandVerzorgd)

U sluit GarantVerzorgd altijd samen met een tandartsverzekering af. Met een tandartsverzekering bent u verzekerd voor tandartskosten voor volwassenen en orthodontie voor kinderen. 

Menzis biedt 3 verschillende tandartsverzekeringen: 
  • GarantTandVerzorgd 350
  • GarantTandVerzorgd 650 
  • GarantTandVerzorgd 950

Welke van deze 3 tandartsverzekeringen u uiteindelijk kunt kiezen, verschilt per gemeente. U kiest uw tandartsverzekering eenvoudig op gezondverzekerd.nl/menzis.
Voor mensen met een volledige gebitsprothese is er een speciale tandartsverzekering: TandVerzorgd 1P. 

Let op: Voor de tandartsverzekering GarantTandVerzorgd 950 geldt een wachttijd van 1 jaar voor orthodontie, kronen, bruggen en implantaten.

Kinderen gratis verzekerd voor GarantTandVerzorgd 950

Kinderen jonger dan 18 jaar zijn gratis verzekerd voor onze meest uitgebreide tandartsverzekering GarantTandVerzorgd 950. Uw kinderen krijgen in dit pakket ook de kosten van een beugel (orthodontie) vergoed. Voor deze vergoeding geldt wel een wachttijd van 1 jaar (wat wachttijd betekent, leest u op de pagina Wachttijd GarantTandVerzorgd 950.

Heeft u extra uitleg nodig?

We begrijpen dat een zorgverzekering kiezen best ingewikkeld is. Bel dan ook gerust met de Menzis OverstapCoach: 088 222 40 80. Wij helpen u graag.

Een aantal gemeenten biedt inwoners met een laag inkomen de aanvullende verzekering ExtraVerzorgd en TandVerzorgd. Kinderen jonger dan 18 jaar zijn gratis meeverzekerd in de meest uitgebreide aanvullende verzekering van hun ouder of verzorger.

Weten of uw gemeente de aanvullende verzekering ExtraVerzorgd biedt voor inwoners met een laag inkomen? Kijk op gezondverzekerd.nl/menzis

Wat u vergoed krijgt via ExtraVerzorgd leest u op onze vergoedingenpagina’s of bekijk de vergoedingenwijzer van ExtraVerzorgd (pdf). 

ExtraVerzorgd vraagt u aan via gezondverzekerd.nl/menzis of het aanvraagformulier collectieve zorgverzekering (pdf).  
Dat kan. Vul het aanvraagformulier in en stuur het op naar Menzis. Ons adres: 
Postbus 75000, 7500 KC ENSCHEDE.

Overstappen naar GarantVerzorgd

Binnen 5 minuten verzekerd van goede zorg.

Stel uw verzekering samen

Advies van de OverstapCoach

Wilt u overstappen of heeft u nog vragen over het pakket? Bel de OverstapCoach op 088 222 40 80. We helpen u graag!

Meer over wachttijd GarantTandVerzorgd

Verzekeringsvoorwaarden

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.