Samen een gezond Hart

Een gezonde leefstijl verkleint de kans op hart- en vaatziekten. De Hartstichting en Menzis helpen u graag met handige tips en adviezen. Zo berekent u bijvoorbeeld uw hartleeftijd via de Hartstichting of checkt u uw bloeddruk. Ontdek wat we doen om mensen gezond te houden en wat u kunt doen.


Heeft u even? Red een leven!

Elke dag krijgen zo’n 500 mensen een hartinfarct, hartstilstand of beroerte. Veel mensen krijgen te laat hulp. Dit moet anders! De Hartstichting heeft een spoedcursus ontwikkeld, waarin u binnen 5 minuten leert wat u kunt doen en wanneer u 112 moet bellen.

Heb je even? Red een leven

Is uw hart gezond? 

Bent u nieuwsgierig naar uw hartgezondheid? De Hartstichting helpt u met informatie en tips. Bereken bijvoorbeeld uw hartleeftijd of check uw bloeddruk via hun site. Ook Menzis helpt u graag, bijvoorbeeld met een vergoeding voor het stoppen met roken-programma of een vergoeding voor een leefstijlprogramma.

Een verhaal van Hart tot Hart

Marly verloor op jonge leeftijd zijn vader aan een hartaanval en ruilde zijn snelle baan in de reclamewereld in voor betekenisvoller werk bij de Hartstichting. In deze podcast vertelt hij daarover en fietsen we samen zijn woon- werkroute vanaf Zoetermeer naar Den Haag. Luister de serie Vers van Buiten.

Podcast van Marly

Samenwerking | Menzis & de Hartstichting

De Hartstichting wil meer mensen langer laten leven met een gezond hart. Dat doen ze door te investeren in onderzoek en innovatie. Ook geeft de hartstichting hulp en voorlichting om mensen beter voor hun hart te laten zorgen. De doelen van de Hartstichting vinden we bij Menzis zo belangrijk dat we ze graag steunen.

Zorg voor uw leefkracht

Zorg voor leefkracht - home

Podcast | Zo redt u een leven!

Stelt u zich voor, u zit op een feestje en een familielid dat naast u zit, zakt in elkaar. Wat doet u? Weet u waar u op moet letten en hoe u moet handelen? In deze podcast zoeken we dit voor u uit, zodat u in 10 minuten een stuk wijzer wordt! Luister nu