111-formulier

Buitenlandformulier

Voor enkele landen waarvoor de Europese zorgkaart niet geldt, kunt u een '111-formulier' aanvragen. Dit formulier geeft recht op noodzakelijke medische zorg zoals dat in de betreffende landen gebruikelijk is. Een 111-formulier kunt u gebruiken in: Bosnië-Herzegovina, Servië, Montenegro, Kaapverdische Eilanden, Marokko, Tunesië en Turkije.

 

U kunt een 111-formulier aanvragen in Mijn Menzis. Alle meereizende gezinsleden, die ook op uw polis staan, kunt u aanvinken en worden op het document vermeld.Reist u naar de Kaapverdische Eilanden, neemt u dan contact op het ons Polis Buitenland team, 053 485 34 77.

Vraag het 111-formulier vooraf aan. Het formulier is gratis en geldig van de begin- tot einddatum die u opgeeft tot maximaal 180 dagen.

 

Vraag een 111-formulier aan

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.