Mijn Menzis

In Mijn Menzis vindt u de persoonlijke gegevens bij uw verzekering. Wilt u bijvoorbeeld uw zorgkosten of vergoedingen bekijken, een declaratie indienen of uw gegevens wijzigen? Log veilig in op Mijn Menzis en regel het makkelijk en snel.

Nieuw! Overzichten op de homepage

Wilt u weten wat de status is van uw declaraties? Bent u benieuwd naar openstaande rekeningen? Log eenvoudig in met DigiD. U krijgt op de homepage toegang tot enkele handige overzichten. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Ik log direct in

Nieuw in Mijn Menzis

We vernieuwen Mijn Menzis om te zorgen dat u nog makkelijker en sneller uw zorg- en geldzaken kunt regelen. Bekijk direct wat nieuw is:

Medewerker Menzis staat in het kantoor van Menzis

Menzis app

Gebruikt u de Menzis app al? Met de app heeft u altijd uw zorggegevens bij u en kunt u gemakkelijk uw zorgzaken regelen zoals een rekening declareren. Weten wat u met de app kunt of direct downloaden?

Meer over de app

Veilig inloggen in Mijn Menzis

We vernieuwen Mijn Menzis. De inlogpagina is de 1e stap. Daarom ziet deze pagina er anders uit dan eerder. Inloggen is nog steeds veilig. U ziet dit ook als u op de inlogpagina van Mijn Menzis op het slotje in de adresbalk klikt, dus waar https://inlog.menzis.nl/login staat. U leest dan dat de site is beveiligd.

3 manieren om in te loggen

Er zijn 3 manieren om in te loggen:

  • met de QR-code in de Menzis-app
  • met de app van DigiD 
  • met DigiD met extra sms-controle

U heeft een DigiD nodig. Als u nog geen DigiD heeft, dan kunt u die aanvragen op de site van DigiD.

Leefkrachtige tip van Menzis

Gezin picknick

Wilt u afvallen? Vul de leefkrachtwijzer in en ontdek in 1 minuut welke hulp bij u past.

Ontdek welke hulp er is

Inloggen verandert

Veilig online zorgzaken regelen, een fijn IDee!

Wilt u extra privacygevoelige gegevens inzien of wijzigen? Bijvoorbeeld gegevens over uw gezondheid? In de toekomst kunt u bij steeds meer zorgverleners en zorgverzekeraars alleen nog inloggen met de DigiD app met een extra ID-check.

Wat is een ID-check?
Een ID-check is een extra controle van uw paspoort, rijbewijs of identiteitskaart met de DigiD app. Uw ID is dan gekoppeld aan uw app. U heeft dan wel altijd uw mobiele telefoon nodig om in te loggen. Hoe dat werkt?
U leest het op de website van DigiD
Of bekijk de uitlegvideo.

Meer informatie
Logt u nog niet in met de DigiD app mét ID-check? Bereid u alvast voor op de toekomst.
Download de DigiD app en doe de ID-check.

Meer over inloggen met ID-check

Algemene voorwaarden

Voor Menzis gelden algemene voorwaarden.