TandVerzorgd 1P

Tandartsverzekering bij een volledige prothese

Tandartsverzekering bij volledige prothese | € 6,95

TandVerzorgd 1P is een tandartsverzekering voor mensen met een volledige prothese. Draagt u zowel in de onder- als bovenkaak een kunstgebit? Dan kunt u TandVerzorgd 1P aanvragen. Met deze verzekering wordt de wettelijke eigen bijdrage (maximaal € 350) bij een volledige gebitsprothese of een volledige implantaatprothese geheel vergoed. Ook met een volledige overkappingsprothese komt u in aanmerking voor TandVerzorgd 1P.

Hoe aanvragen?

Wilt u TandVerzorgd 1P aanvragen, neem dan telefonisch contact met ons op. We kunnen u dan extra uitleg geven zodat u de juiste keuze maakt. Het is niet mogelijk om TandVerzorgd 1P online aan te vragen. Ook als u al bij Menzis verzekerd bent en TandVerzorgd 1P heeft, kunt u uw pakket niet online wijzigen. 

Let op: bent u verzekerd via OMS (oud medewerkers spoorwegen), dan kunt u geen gebruikmaken van TandVerzorgd 1P.

Overstappen naar andere tandverzekering

Gedurende het jaar kunt u overstappen van een TandVerzorgd 250, TandVerzorgd 500 of TandVerzorgd 750 naar de TandVerzorgd 1P. De wijziging wordt dan de volgende maand van kracht. Tandverzekering 1P is alleen af te sluiten in combinatie met een Basisverzekering van Menzis.

Vergoedingen uit de tandartsverzekeringen

Op onze vergoedingenpagina's vindt u een overzicht van alle tandvergoedingen.

Vergoedingen TandVerzorgd 1P

Wat betaalt u voor een zorgverzekering van Menzis?

Premie berekenen

Alle Menzis tandartsverzekeringen

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.