Draagt u zowel in de onder- als bovenkaak een kunstgebit en heeft u geen eigen tanden, kiezen of wortels? Dan is de TandVerzorgd 1P mogelijk een passende verzekering voor u. Met deze verzekering wordt de wettelijke eigen bijdrage (inclusief reparaties en rebasen) bij een volledige gebitsprothese geheel vergoed tot een maximum van € 350.

TandVerzorgd 1P

Speciaal voor mensen met een volledige prothese (onder en boven)

€ 7,00

  • Vergoeding van wettelijke eigen bijdrage voor kunstgebitten
  • Periodieke controles worden 100% vergoed
  • Noodzakelijke prothese-behandelingen worden 100% vergoed

Hoe vraagt u deze verzekering aan?

Wilt u TandVerzorgd 1P aanvragen? Neem dan telefonisch contact met ons op. We geven u extra uitleg zodat u de juiste keuze maakt. Het is niet mogelijk om TandVerzorgd 1P online aan te vragen. Heeft u al TandVerzorgd 1P en wilt u een wijziging doorvoeren? Neem ook dan telefonisch contact met ons op. Heeft u nog wel eigen tanden, kiezen of wortels, kies dan een reguliere tandartsverzekering die alle behandelingen vergoed.

Overstappen naar andere tandverzekering

Gedurende het jaar kunt u overstappen van een TandVerzorgd 250, TandVerzorgd 500 of TandVerzorgd 750 naar de TandVerzorgd 1P. De wijziging gaat dan de volgende maand in. Tandverzekering 1P is alleen af te sluiten in combinatie met een Basisverzekering van Menzis.

Vergoedingen uit de tandartsverzekeringen

Op onze vergoedingenpagina's vindt u een overzicht van alle tandvergoedingen.

Bekijk de Zorgverzekeringskaart:

Zorgverzekeringskaart TandVerzorgd 1P