TandVerzorgd 250

Onze voordeligste tandverzekering

TandVerzorgd 250

€ 11,50

 • Voor alle tandheelkundige behandelingen samen geldt een maximale vergoeding van € 250
   
 • U krijgt controles 100% vergoed
   
 • Overige behandelingen krijgt u 80% vergoed
   
 • Geen vergoeding voor orthodontie en uitwendig bleken

 • Tandartskosten na een ongeval krijgt u tot € 10.000 vergoed
        

Wilt u een gezond gebit, zonder dat u voor nare financiële verrassingen komt te staan? De Basisverzekering vergoedt geen tandartskosten als u 18 jaar of ouder bent. Daarom is een aanvullende verzekering voor tandartskosten een verstandige keuze. 

Voor wie over het algemeen weinig gaatjes of andere tandzorg nodig heeft, is TandVerzorgd 250 voldoende. Het is met € 11,50 per maand onze voordeligste tandartsverzekering en hij sluit perfect aan op onze Basisverzekeringen en aanvullende verzekeringen. Controles krijgt u volledig vergoed en de meest voorkomende behandelingen vergoeden we tot 80%.

Met TandVerzorgd 250 krijgt u tot € 250 per kalenderjaar vergoed. Dit geldt voor alle tandheelkundige behandelingen samen.

 

Stel uw zorgverzekering samen

 

U kunt TandVerzorgd 250 ook afsluiten zonder Basisverzekering van Menzis of in combinatie met Menzis Basis Voordelig, Bel daarvoor met de Klantenservice.

Voordelige verzekering voor gebitsprotheses

Heeft u boven en onder een kunstgebit? Kies dan voor TandVerzorgd 1P. Dit is de voordelige tandartsverzekering van Menzis, speciaal  voor mensen met een volledige prothese. Per maand betaalt u slechts € 6,95.

 

Alle vergoedingen op een rij

Op onze vergoedingenpagina's vindt u een volledig overzicht van de vergoedingen. Of lees alle voorwaarden en beperkingen in de verzekeringsvoorwaarden.

Tandongevallenverzekering

Schade aan uw tanden na een ongeluk is extra vervelend als u de hoge tandartsrekening gepresenteerd krijgt. Wij vergoeden tandartskosten na een ongeval tot € 10.000.


Redenen om voor Menzis te kiezen:


Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.