Menzis als tussenpersoon

Informatie over Menzis als tussenpersoon

Overzicht van onze gegevens

Statutaire naam: Menzis Bemiddeling B.V. 
Adres: Lawickse Allee 130, 6709 DZ Wageningen
Handelsnaam: Menzis Bemiddeling B.V.
Kamer van Koophandel: KvK-nummer 09073506
Aard van de dienstverlening: bemiddelen in schadeverzekeringen
AFM registratienummer: 12011834

Wat Menzis Bemiddeling B.V. voor u doet 

Onze werkzaamheden als tussenpersoon zijn ondergebracht bij Menzis Bemiddeling B.V. Deze onderneming maakt onderdeel uit van de Coöperatie Menzis U.A. Via de bemiddeling van Menzis Bemiddeling B.V. kunt u reisverzekeringen afsluiten. 

Selectie van schadeverzekeraars

Menzis Bemiddeling B.V. treedt voor reisverzekeringen op als bemiddelaar voor uitsluitend de Europeesche Verzekering Maatschappij N.V. en voor Unigarant N.V. 

Beloning

De kosten van onze werkzaamheden worden betaald door de verzekeraar waar wij uw verzekering onderbrengen. Wij ontvangen hiervoor provisie. Wij brengen u geen kosten in rekening voor onze dienstverlening. 

Klacht over onze dienstverlening als tussenpersoon

Bent u niet tevreden over onze dienstverlening als tussenpersoon? Dan kunt u een klacht bij ons indienen. Dit doet u via het online klachtenformulier of schriftelijk

Als u het niet eens bent met ons antwoord, kunt u uw klacht over een verzekering schriftelijk indienen bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. Het adres is:

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening
Postbus 93257
2509 AG Den Haag
www.kifid.nl

U kunt uw klacht ook voorleggen aan de burgerlijke rechter.

Klacht over de uitvoering van de verzekering

Heeft u een reis- of annuleringsverzekering vóór 1 januari 2014 afgesloten via Menzis bij de Europeesche en heeft u een klacht? Neem dan contact op met de Europeesche Verzekering Maatschappij N.V. Het adres is:

Europeesche Verzekeringen
T.a.v. de Directie
Postbus 12920
1100 AX AMSTERDAM
E-mail: info@europeesche.nl

Heeft u na 1 januari 2014 een reis- of annuleringsverzekering afgesloten via Menzis bij Unigarant en heeft u een klacht? Neem dan contact op met Unigarant. Het adres is:

Unigarant N.V.
Afdeling Klachtenmanagement
Postbus 50.000
7900 RP Hoogeveen

Of vul het klachtenformulier in op www.unigarant.nl.

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.