Vergoeding orthopedische steunzolen

Heeft u last van uw voeten wanneer u langere tijd loopt of beweegt? Dan kunnen losse, orthopedische inlegzolen uw voeten ontlasten, ondersteunen en corrigeren. Op deze pagina leest u wat de vergoedingen zijn.

Jaar:

2024

Collectieve verzekering:

Menzis

Basisverzekering:

Toon alles

Aanvullende verzekering:

Toon alles

Tandverzekering:

Toon alles
Open Filter

Wat krijg ik vergoed uit de Basisverzekering?

Wat krijg ik vergoed uit de Aanvullende verzekering?

Mijn vergoedingen

Log in en bekijk welke vergoedingen en voorwaarden voor u gelden. 

Inloggen

Uw vergoeding voor orthopedische steunzolen: belangrijk om te weten

Kies zelf uw zorgaanbieder

Veel mensen gaan naar een zorgaanbieder waar de huisarts ze naar doorverwijst. Of een zorgaanbieder die dichtbij is. Maar dat hoeft helemaal niet. U bepaalt zelf waar u behandeld wilt worden. In onze Zorgvinder vindt u alle zorgaanbieders met wie we een contract hebben.

Gaat u naar een niet-gecontracteerde orthopedisch schoenmaker of een niet gecontracteerde orthopedisch instrumentmaker, dan heeft u alleen recht op vergoeding als de leverancier SEMH-gecertificeerd is in het kader van de erkenningsregeling 'Orthopedische schoentechnische bedrijven' of ‘Orthopedische Instrumentmakerijen’.

Zorgvinder

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de voorwaarden en aanspraken zoals die beschreven zijn in de verzekeringsvoorwaarden. Heeft u zorg nodig, bekijk dan ook altijd eerst de verzekeringsvoorwaarden.