Vind een ziekenhuis, huisarts of fysiotherapeut in de Zorgvinder

Vind een zorgaanbieder in de buurt

Gecontracteerde zorg in de buurt

Met de Menzis Zorgvinder vindt u simpel en snel zorgaanbieders bij u in de buurt. U ziet in één oogopslag met welke zorgaanbieders wij afspraken hebben. Menzis vergoedt ook in 2017 de verzekerde zorg bij elk ziekenhuis en elke huisarts in Nederland.

Hoe werkt de Zorgvinder? 

U kunt op twee manieren zorgaanbieders vinden.

  • Via het tabblad 'Zoek op aandoening of behandeling' kunt u zoeken op aandoening (zoals 'rugpijn'), hulpmiddel (zoals 'pruik'), behandeling (zoals 'kijkoperatie') of specialisme (zoals 'dermatologie').
  • Via het tabblad 'Zoek op naam zorgaanbieder' kunt u zoeken op de naam van een zorgaanbieder. Daarbij selecteert u eerst het soort zorg (zoals 'verloskunde').

Bij beide manieren vult u een plaats in en de gewenste maximale afstand tot de zorgaanbieder. De Zorgvinder geeft alleen een zoekresultaat als u alle velden hebt ingevuld.

Ontdek de Zorgvinder

Voordelen van gecontracteerde zorgaanbieders

  • Er zijn afspraken gemaakt over kwaliteit van zorg en wachttijden
  • Er zijn afspraken gemaakt over de prijs van zorg
  • De rekening gaat direct naar Menzis
  • Gaat u naar een niet-gecontracteerde zorgaanbieder, dan krijgt in veel gevallen een lagere vergoeding

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.