Vind een ziekenhuis, huisarts of fysiotherapeut in de Zorgvinder

Vind een zorgaanbieder in de buurt

Gecontracteerde zorg in de buurt

Met de Menzis Zorgvinder vindt u simpel en snel zorgaanbieders bij u in de buurt. U ziet in één oogopslag met welke zorgaanbieders wij afspraken hebben. 

Gaat u naar een zorgaanbieder die met ons een contract heeft, dan heeft dat voordelen. U weet dan dat er afspraken zijn over de kwaliteit van de zorg en over de wachttijden. U weet ook dat de zorgaanbieder zich zal houden aan de prijsafspraken die met Menzis zijn gemaakt. En de rekening gaat direct naar Menzis. U hoeft dus niet voor te schieten.

Hoe werkt de Zorgvinder? 

U kunt op twee manieren zorgaanbieders vinden.

  • Via het tabblad 'Zoek op aandoening of behandeling' kunt u zoeken op aandoening (zoals 'rugpijn'), hulpmiddel (zoals 'pruik'), behandeling (zoals 'kijkoperatie') of specialisme (zoals 'dermatologie').
  • Via het tabblad 'Zoek op naam zorgaanbieder' kunt u zoeken op de naam van een zorgaanbieder. Daarbij selecteert u eerst het soort zorg (zoals 'verloskunde').

Bij beide manieren vult u een plaats in en de gewenste maximale afstand tot de zorgaanbieder. De Zorgvinder geeft alleen een zoekresultaat als u alle velden hebt ingevuld.

Ontdek de Zorgvinder


Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.