Vind een ziekenhuis, huisarts of fysiotherapeut in de Zorgvinder

Vind een zorgaanbieder in de buurt

Gecontracteerde zorg in de buurt

Met de Menzis Zorgvinder vindt u simpel en snel zorgaanbieders bij u in de buurt. U ziet in één oogopslag met welke zorgaanbieders wij afspraken hebben.

Gecontracteerde zorgaanbieders voor 2017

In het najaar sluiten we met zorgaanbieders nog contracten voor 2017. Als er een contract voor 2017 is afgesloten, ziet u dit direct terug in de Zorgvinder. De Zorgvinder wordt dagelijks ververst.

Menzis vergoedt ook in 2017 de verzekerde zorg bij elk ziekenhuis en elke huisarts in Nederland. Of u nu specialistische zorg, spoedeisende hulp of zorg van de huisarts nodig heeft, u kunt in elk ziekenhuis en bij elke huisarts in Nederland terecht.

Hoe werkt de Zorgvinder? 

U kunt op twee manieren zorgaanbieders vinden.

  • Via het tabblad 'Zoek op aandoening of behandeling' kunt u zoeken op aandoening (zoals 'rugpijn'), hulpmiddel (zoals 'pruik'), behandeling (zoals 'kijkoperatie') of specialisme (zoals 'dermatologie').
  • Via het tabblad 'Zoek op naam zorgaanbieder' kunt u zoeken op de naam van een zorgaanbieder. Daarbij selecteert u eerst het soort zorg (zoals 'verloskunde').

Bij beide manieren vult u een plaats in en de gewenste maximale afstand tot de zorgaanbieder. De Zorgvinder geeft alleen een zoekresultaat als u alle velden hebt ingevuld.

Ontdek de Zorgvinder

Voordelen van gecontracteerde zorgaanbieders

  • Er zijn afspraken gemaakt over kwaliteit van zorg en wachttijden
  • Er zijn afspraken gemaakt over de prijs van zorg
  • De rekening gaat direct naar Menzis
  • Gaat u naar een niet-gecontracteerde zorgaanbieder, dan krijgt in veel gevallen een lagere vergoeding

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.