TandVerzorgd 500

Meest gekozen

TandVerzorgd 500

Tandartsverzekering
€ 17,95

  • Controles 100%

  • Overige behandelingen 80% (samen tot € 500)

  • Tandartskosten na een ongeval tot € 10.000

Wilt u een gezond gebit, zonder dat u voor nare financiële verrassingen komt te staan? Daar kan een aanvullende verzekering voor tandartskosten u bij helpen. TandVerzorgd 500 is een goede verzekering als u af en toe een gaatje of een andere behandeling door de tandarts nodig heeft.

Voor € 17,95 per maand kost de periodieke controle u niets en krijgt u de meest voorkomende behandelingen vergoeden we tot 80%. U krijgt tot € 500 per kalenderjaar vergoed, voor alle tandheelkundige behandelingen samen. Deze verzekering sluit perfect aan op onze Basisverzekeringen en aanvullende verzekeringen.

 

Stel uw zorgverzekering samen

 

 

Deze tandartsverzekering sluit goed aan op Menzis Basis en Menzis Basis Vrij. Wilt u deze verzekering afsluiten met een andere Basisverzekering of los? Dat kan. Bel dan met de Klantenservice.

 

Bekijk de Zorgverzekeringskaart

Alle vergoedingen op een rij

Op onze vergoedingenpagina's vindt u een volledig overzicht van de vergoedingen. Of lees alle voorwaarden en beperkingen in de verzekeringsvoorwaarden.

Gratis: tandongevallenverzekering

Schade aan uw tanden na een ongeluk is extra vervelend als u de hoge tandartsrekening gepresenteerd krijgt. Wij vergoeden tandartskosten na een ongeval tot € 10.000.

Voordelige verzekering voor gebitsprotheses

Heeft u boven en onder een kunstgebit? Kies dan TandVerzorgd 1P. Deze voordelige tandartsverzekering ontwikkelden we voor iedereen met een volledige prothese. Per maand betaalt u slechts € 6,95.

 

Stel uw zorgverzekering samen

Iedereen is welkom

Wij selecteren niet

Kies uw eigen ziekenhuis

U kunt ook in 2018 overal terecht

Geen winstoogmerk

We zijn een coöperatie

Snel antwoord op vragen

Via chat, telefoon, WhatsApp en Facebook

Persoonlijk advies

Met de aandacht die u verdient

Altijd inzicht

Mijn Menzis en onze app

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.