TandVerzorgd 500

Onze uitgebreide tandartsverzekering

TandVerzorgd 500

€ 17,95

 • Voor alle tandheelkundige behandelingen samen geldt een maximale vergoeding van € 500
   
 • U krijgt controles 100% vergoed
   
 • Overige behandelingen krijgt u 80% vergoed
   
 • Geen vergoeding voor orthodontie en uitwendig bleken

 • Tandartskosten na een ongeval krijgt u tot € 10.000 vergoed
        

Wilt u een gezond gebit, zonder dat u voor nare financiële verrassingen komt te staan? Daar kan een aanvullende verzekering voor tandartskosten u bij helpen. TandVerzorgd 500 is een goede verzekering als u af en toe een gaatje of een andere behandeling door de tandarts nodig heeft.

Voor € 17,95 per maand kost de periodieke controle u niets en krijgt u de meest voorkomende behandelingen vergoeden we tot 80%. U krijgt tot € 500 per kalenderjaar vergoed, voor alle tandheelkundige behandelingen samen. Deze verzekering sluit perfect aan op onze Basisverzekeringen en aanvullende verzekeringen.

 

Stel uw zorgverzekering samen

 

U kunt TandVerzorgd 500 ook afsluiten zonder Basisverzekering van Menzis of in combinatie met Menzis Basis Voordelig, Bel daarvoor met de Klantenservice.

Voordelige verzekering voor gebitsprotheses

Heeft u boven en onder een kunstgebit? Kies dan voor TandVerzorgd 1P. Dit is de voordelige tandartsverzekering van Menzis, speciaal  voor mensen met een volledige prothese. Per maand betaalt u slechts € 6,95.

 

Alle vergoedingen op een rij

Op onze vergoedingenpagina's vindt u een volledig overzicht van de vergoedingen. Of lees alle voorwaarden en beperkingen in de verzekeringsvoorwaarden.

Tandongevallenverzekering

Schade aan uw tanden na een ongeluk is extra vervelend als u de hoge tandartsrekening gepresenteerd krijgt. Wij vergoeden tandartskosten na een ongeval tot € 10.000.


Redenen om voor Menzis te kiezen:


Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.