Prinsjesdag 2022

Bekijk nu de wijzigingen in de Basisverzekering voor 2023 vanuit de overheid.

Bekijk de wijzigingen
Podcast Vers van Buiten - Diabetes

Podcast-tip | Vers van Buiten

Ga meer naar buiten! Kom in beweging, want buiten liggen de mooiste avonturen én verhalen voor het oprapen. Verhalen over plezier, Leefkracht, doedelzakspelers en zelfs natuur op recept. Luister en ga mee op ontdekking in deze podcastserie.

Nationale Diabetes Challenge (NDC) Festival

Succesvol NDC Festival: bekijk de video

Afgelopen zaterdag sloot de Nationale Diabetes Challenge 2022 af met het festival. Ruim 1500 mensen uit heel Nederland kwamen naar het GelreDome in Arnhem om samen de laatste kilometers te lopen.

SamenGezond app

Uw gezondheid in 1 handige app

De SamenGezond-app helpt u iedere dag gezonder te leven. Eenvoudig en in kleine stapjes. Haal elke week uw Persoonlijk Weekdoel, uitgedrukt in beweegminuten en stappen. En ontvang een beloning, elke week weer.

Geestelijke Gezondheidzorg, wat doet Menzis?

De geestelijke gezondheidszorg (ggz) in ons land staat onder grote druk. Er is een tekort aan personeel, er zijn lange wachtlijsten en vooral mensen met een complexe zorgvraag krijgen niet altijd tijdig de zorg die ze nodig hebben. Samen met zorgaanbieders en partners in de regio zoeken we naar oplossingen om de wachttijden in de ggz te verminderen. Zo werken we gezamenlijk aan het slimmer organiseren van ggz en bieden we onze klanten wachtlijstbemiddeling. Voorbeelden uit de praktijk:

Download de Menzis app

Altijd inzicht in uw zorg- en geldzaken? Met de handige Menzis app heeft u uw zorgverzekering altijd bij de hand.

  • Snel en makkelijk declareren
  • Bekijk de stand van uw eigen risico
  • Rekeningen bekijken en direct betalen

Nieuw! In de nieuwste versie van de Menzis app kunt u vanuit de app uw polis wijzigen. Na klikken op de tegel op het overzichtsscherm sturen we u direct naar de juiste plek in de Mijn Omgeving. U wordt automatisch ingelogd en kunt direct uw polis aanpassen.

Download voor iOSDownload voor Android

Lees meer over de Menzis app

Menzis app

Onze klanten zijn tevreden over hun Menzis zorgverzekering:

SamenGezond
Menzis klantvriendelijk
Appscore Menzis 4.1