Goed verzekerd bij Menzis vanaf €140,25 

Met Menzis Basis Voordelig bent u al vanaf € 140,25 per maand verzekerd. Bereken direct uw premie voor 2024. Weet u nog niet precies wat u wilt? Bekijk dan onze verzekeringshulp.

  • Goed verzekerd en ruime keuze

  • Persoonlijk geholpen, online als u wilt

  • Zorgverzekeraar zonder winstoogmerk

De premie van de Menzis Basis verzekering in 2024

In 2024 stijgt de maandpremie voor de Menzis Basis zorgverzekering met € 5,50 naar € 146,75 per maand. De stijging komt door de groeiende vraag naar zorg, dure behandelingen en stijgende kosten door inflatie. ''Gelukkig kunnen we in 2024 een premie bieden die minder stijgt dan de verwachting van het kabinet was, door scherp te kijken naar onze uitgaven en een verbetering van de risicoverevening”, aldus Dirk Jan Sloots, CFRO binnen de Raad van Bestuur van Menzis.

Alles over onze premie

Zorg voor Leefkracht
Lachende man in rolstoel wordt geduwd

Dit wijzigt er in 2024 in uw zorgverzekering

Er gaat het een en ander veranderen in de zorgverzekering in 2024. Dit zijn onder andere de wijzigingen in de Basisverzekering en de hoogte van het verplicht eigen risico die de regering op Prinsjesdag bekend gemaakt heeft. Ook in onze aanvullende verzekeringen en tandverzekeringen wijzigen er dingen.

Bekijk alle wijzigingen

Meer Menzis

Man schrijft in notitieblok

Contracten met GGZ regio Groningen

Met een groot aantal aanbieders van geestelijke gezondheidszorg (GGZ) in de regio Groningen zijn nu ook afspraken gemaakt voor 2024. Daardoor kunt u gewoon bij uw vertrouwde zorgaanbieder terecht.

Wat doe jij om leefkracht te ervaren?

Zorg voor leefkracht

Leefkracht is de positieve kracht van het leven, of u nu ziek bent of gezond. Ontdek wat leefkracht voor anderen betekent en hoe wij u helpen uw leefkracht te versterken.

Jouw vraag onze zorg

Uw vragen, onze zorg

Waarom betaal ik voor zorg die ik niet gebruik? Krijg ik wel zorg als ik mijn premie niet kan betalen? Dat vertellen we u graag en ook hoe we de zorg betaalbaar én toegankelijk houden. Ook voor u.

Download de Menzis app

Altijd inzicht in uw zorg- en geldzaken? Met de handige Menzis app heeft u uw zorgverzekering altijd bij de hand.

  • Snel en makkelijk declareren
  • Bekijk de stand van uw eigen risico
  • Rekeningen bekijken en direct betalen

Nieuw! In de nieuwste versie van de Menzis app kunt u vanuit de app uw polis wijzigen. Na klikken op de tegel op het overzichtsscherm sturen we u direct naar de juiste plek in de Mijn Omgeving. U wordt automatisch ingelogd en kunt direct uw polis aanpassen.

Download voor iOSDownload voor Android

Lees meer over de Menzis app

Menzis App 75procent
Poliswijzernl GoedeZorgscore Menzis 95