Uw zorgverzekering in 2022

Bij Menzis bent u niet alleen verzekerd van goede zorg. We helpen u ook bij een gezonde leefstijl. Kies bijvoorbeeld voor het Menzis Leefkracht collectief. U krijgt korting op uw premie en toegang tot ons gezondheidsprogramma SamenGezond.

Bereken uw premie
Prinsjesdag meisjes

Dit wijzigt er in 2022 aan uw zorgverzekering

Benieuwd naar de vergoedingen voor komend jaar? Lees hier wat er verandert in uw basisverzekering en aanvullende verzekering in 2022.

Man bij fysiotherapeut

Fysiotherapie in 2022

Voor 2022 wijzigen in de aanvullende verzekeringen de vergoedingen voor fysiotherapie. Er zijn nu 4 vergoedingen voor 4 verschillende situaties. We hebben de wijzigingen voor u op een rij gezet.

Simone wandelt

We gaan voorop in de beweging naar een leefkrachtiger Nederland

En ondersteunen mensen met een goede zorgverzekering en een gezonde leefstijl. Samen maken we meters. Bekijk hier hoe we dat doen, beweeg ook mee!

NIEUW - Verzekering wijzigen in de Menzis app

Nieuw! In de nieuwste versie van de Menzis app kunt u vanuit de app uw polis wijzigen. Na klikken op de tegel op het overzichtsscherm sturen we u direct naar de juiste plek in de Mijn Omgeving. U wordt automatisch ingelogd en kunt direct uw polis aanpassen.

U kunt uw app nu updaten. De nieuwste versies zijn Menzis iOS 2.7.2 En Menzis Android 2.7.3.

Download iOSDownload Android

Bij welk ziekenhuis kan ik in 2022 terecht?

In 2022 kunt u gewoon bij alle ziekenhuizen terecht, ondanks dat we door corona nog niet met ieder ziekenhuis afspraken hebben gemaakt. Door oplopende wachtlijsten door corona en personeelstekorten kan het zijn dat u soms wat langer moet wachten. Op zorgkaartnederland.nl vindt u wachttijden per ziekenhuis. Heeft u vragen of hulp nodig? Neem dan contact op met onze zorgadviseurs.

Voor het tweede jaar op rij de hoogste Gouden Oor erkenning!

Elk jaar laten we aan een onafhankelijke partij zien wat we voor onze klanten doen. Deze inzet wordt daarna beoordeeld en getoetst aan de kaders van het Gouden Oor. Ook dit jaar zijn we beloond met niveau 3! Een van de conclusies: “Menzis is een klantgevoelige organisatie met vakmanschap, openheid en een lerende houding. Een groot goed."

Lees meer over de erkenning

Gouden Oor erkenning 2021

Onze klanten zijn tevreden over hun Menzis zorgverzekering:

independer
Menzis klantvriendelijk
Appscore Menzis 4.1