Mei | Maand van de mentale gezondheid

Hoe zorgt u voor veerkracht, doorzettingsvermogen en een beter gevoel? Luister onze podcastserie of lees de artikelen voor meer tips, want mei is de maand van de mentale gezondheid.

Het medicijntekort

Het zal u maar gebeuren: de medicijnen die u nodig heeft, zijn niet of nauwelijks meer te krijgen. Medicijntekorten, je hoort er steeds vaker over. Het probleem bestaat al jaren en is een zogenaamd ‘veelkoppig monster’. We leggen graag uit wat er speelt.

Lees meer over dit onderwerp

Vrouw pakt medicijnen uit doosje

Meer Menzis

2 vrouwen en kind spelen spelletje voor een tent

Goed voorbereid op vakantie

Gaat u binnenkort op vakantie? Dan wilt u niet voor onverwachte kosten komen te staan. Zorg dat u goed voorbereid en goed verzekerd bent. Verzekerd bij Menzis? Dan krijgt u korting op de reisverzekering van Unigarant.

Zorg voor leefkracht - home

Niksen is gezond

Doet u het weleens? Even helemaal niks. Lummelen, lanterfanteren, wegdromen. En wat levert het u dan op? Weet u dat het heel gezond is... U leest of beluistert het hier.

Wacht u op zorg? Ga naar Zorgadvies

Wacht u lang op zorg? Heeft u een vraag over een second opinion, wijkverpleging, huisartsenzorg of zorg in het buitenland. Vind snel en online uw antwoord bij Zorgadvies.

Download de Menzis app

Altijd inzicht in uw zorg- en geldzaken? Met de handige Menzis app heeft u uw zorgverzekering altijd bij de hand.

  • Snel en makkelijk declareren
  • Bekijk de stand van uw eigen risico
  • Rekeningen bekijken en direct betalen

Nieuw! In de nieuwste versie van de Menzis app kunt u vanuit de app uw polis wijzigen. Na klikken op de tegel op het overzichtsscherm sturen we u direct naar de juiste plek in de Mijn Omgeving. U wordt automatisch ingelogd en kunt direct uw polis aanpassen.

Download voor iOSDownload voor Android

Lees meer over de Menzis app

Menzis App 75procent
Poliswijzernl GoedeZorgscore Menzis 95