Reisverzekering

Een zorgeloze vakantie begint met een goede reisverzekering. De kort- of doorlopende reisverzekering van Unigarant sluit perfect aan op uw zorgverzekering. U bent dus nooit dubbel verzekerd. Bovendien krijgt u 20% korting.

Stel uw reisverzekering online samen en bereken direct uw premie.

Doe de reisverzekeringscheck

Coronavirus

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over de reis- en annuleringsverzekering in verband met het coronavirus. Daarom heeft Unigarant de belangrijkste vragen en antwoorden voor u op een rij gezet. Unigarant heeft een vergoeding voor onvoorziene kosten en een goede quarantainedekking. 

Vanaf 2 juni 2020 luxedekking niet meer mogelijk

Vanaf 2 juni 2020 kunt u niet meer de luxedekking afsluiten voor de kortlopende en de doorlopende annuleringsverzekering. Heeft u al een luxedekking? Dan verandert er niets. Als er wijzigingen zijn, wordt u op tijd hierover geïnformeerd per brief. 

Menzis als tussenpersoon

Voor uw reisverzekering werkt Menzis samen met Unigarant. Dit doen wij voor u als tussenpersoon.

Menzis Alarmcentrale

Bij pech of een ongeval staan we 24 uur per dag voor u klaar.

Contact met de Menzis Alarmcentrale

20% premiekorting

Goed verzekerd op vakantie gaan geeft een veilig gevoel. Als u een reisverzekering via Menzis afsluit bij Unigarant, komt u tijdens of na uw vakantie niet voor onverwachte kosten te staan. Deze reisverzekering sluit perfect aan op onze zorgverzekering, zodat u nooit dubbel verzekerd bent voor uw ziektekosten.

  • Ieder jaar 20% korting op uw premie van de reisverzekering.
  • Menzis Alarmcentrale: 1 aanspreekpunt, 1 telefoonnummer voor alle hulp. Wel zo makkelijk in geval van nood.
  • U kunt 24 uur per dag schade melden.
  • Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd.
  • Snelle schadeafhandeling. Beoordeeld door klanten met een 8,4 voor de schadeafhandeling. 

€ 10 cadeaubon SamenGezond

Sluit u via Menzis een doorlopende reisverzekering af bij Unigarant? Dan krijgt u naast de 20% korting ook een cadeaubon ter waarde van € 10. Deze kunt u besteden in de webshop van SamenGezond, een initiatief van Menzis.

Meer informatie