Doorlopende reisverzekering

Doorlopende reisverzekering bij Unigarant

Gaat u vaker dan één keer per jaar op vakantie? Of voor een langere periode op reis? Sluit dan eenmalig de doorlopende reisverzekering van Unigarant af en al uw vakantiereizen zijn verzekerd. Ook de spontane weekendjes weg. De reisverzekering sluit perfect aan op onze zorgverzekering, zodat u nooit dubbel verzekerd bent voor uw ziektekosten.

De voordelen van een doorlopende reisverzekering:

  • Ieder jaar 20% korting op uw premie van de doorlopende reisverzekering.
  • Op elk moment wereldwijde hulpverlening door Menzis Alarmcentrale.
  • Af te stemmen op uw persoonlijke situatie.
  • Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd.
  • Vergoeding bij terugkeer naar huis als een vriend(in) overlijdt.
  • U kunt rekenen op snelle en betrouwbare hulp.
Sluit uw doorlopende reisverzekering af
Beste uit de test, volgens de consumentenbond

Beste uit de test, volgens de Consumentenbond

U kunt uw doorlopende reisverzekering helemaal zelf samenstellen. Voor iedere reis en voor ieder budget heeft Unigarant een oplossing op maat. Gaat u voor zekerheid? Dan past de uitgebreide variant het beste bij u.
U kunt kiezen voor één of meer van de volgende aanvullende dekkingen.

Medische kosten

U krijgt vanuit de Basisverzekering (zorgverzekering) een vergoeding voor gemaakte spoedeisende zorgkosten in het buitenland. Soms worden echter niet alle kosten volledig vergoed. Bovendien worden gemaakte kosten eerst van uw eigen risico afgetrokken. Daarom is het verstandig om geneeskundige kosten mee te verzekering in uw reisverzekering als u alleen een Basisverzekering heeft afgesloten.
Tip 1:Heeft u een aanvullende zorgverzekering bij Menzis afgesloten? Dan hoeft u zicht niet extra voor geneeskundige kosten te verzekeren. Het eigen risico van de Basisverzekering blijft wel van toepassing.
Tip 2: Verzekert u medische kosten mee in uw reisverzekering, dan hoeft u ook de kosten die anders voor het eigen risico van de Basisverzekering zouden komen, niet te betalen.

Bagage

Basis
Uw bagage is verzekerd voor € 2000 per polis. Uw laptop, tablet en foto- en filmapparatuur zijn tot maximaal € 300 verzekerd per reisgezelschap. Wanneer de bagage niet aan komt op uw bestemming, dan is er ook een vergoeding voor vervangende kosten.
Uitgebreid
Uw bagage is verzekerd voor € 3500 per persoon. Uw laptop, tablet en foto- en filmapparatuur zijn tot maximaal € 2000 verzekerd per reisgezelschap.

Geld

Deze dekking kunt u afsluiten wanneer u geld wilt meeverzekeren tegen diefstal. Deze uitbreiding is alleen mogelijk bij de uitgebreide doorlopende reisverzekering.

Hobby- en sportuitrusting

U bent verzekerd tegen beschadiging, verlies en diefstal van waardevolle spullen, zoals videoapparatuur of golf- en duikspullen. Deze uitbreiding is alleen mogelijk in combinatie met de bagagedekking en bij de uitgebreide doorlopende reisverzekering.

Ongeval

U bent verzekerd tegen de financiële gevolgen van blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval.

Wintersport en bijzondere sporten

Als u houdt van skiën of avontuurlijke sporten, zoals raften, bergbeklimmen en afdalen in grotten. Deze uitbreiding is alleen mogelijk bij de uitgebreide doorlopende reisverzekering.

Reisrechtsbijstand

U kunt op reis (en na uw vakantie) een beroep doen op juridische hulp. Deze uitbreiding is alleen mogelijk bij de uitgebreide doorlopende reisverzekering.

Vervangend vervoer en verblijf

U bent verzekerd voor de kosten van vervangend vervoer of vervangend verblijf. Deze uitbreiding is alleen mogelijk bij de uitgebreide doorlopende reisverzekering.

Autohulp

Krijgt u in het buitenland een ongeval of pech, waardoor uw auto of caravan niet meer kan rijden? Wij regelen de reparatie voor u. Deze uitbreiding is alleen mogelijk bij de uitgebreide doorlopende reisverzekering.

Verlengen maximale reisduur

U bent verzekerd als u een reis maakt die langer duurt dan twee maanden (maximaal 6 maanden). Deze uitbreiding is alleen mogelijk bij de uitgebreide doorlopende reisverzekering.

Moet u toch de geplande reis annuleren of onderbreken? Bij de doorlopende reisverzekering krijgt u de beste hulp bij pech op reis. Eenmalig of doorlopend een reis verzekeren tegen annulering? Sluit dan een kortlopende annuleringsverzekering of doorlopende annuleringsverzekering af.     

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.