Kortlopende annuleringsverzekering

Kortlopende annuleringsverzekering bij Unigarant

Op sommige dingen, zoals ziekte, werkloosheid of overlijden kunt u zich niet voorbereiden. Maar voor onverwachte gebeurtenissen, waardoor u ineens niet meer op vakantie kunt? Daar kunt u zich wél voor verzekeren. Met een kortlopende annuleringsverzekering.

  • Alle kosten vergoed bij annulering wegens ziekte, zwangerschap of een ongeval.
  • Vergoeding vóór vertrek of tijdens uw vakantie.
  • Vergoeding van ongebruikte reisdagen.
  • Ook vergoeding bij ernstige vertraging.

Met een kortlopende annuleringsverzekering krijgt u de kosten van de annulering, en andere financiële schade, snel vergoed. Ook als u uw reis door onvoorziene omstandigheden moet onderbreken. U heeft de keuze uit twee varianten:

  • De Basisvariant: Moet u uw reis moet afzeggen of uw vakantie afbreken? Dan ontvangt u het niet-gebruikte deel van de reissom terug.
  • De Uitgebreide variant: Voor optimale zekerheid? U heeft de keuze uit extra aanvullende dekkingen, zoals de uitbreiding 'Luxe', waarmee u de volledige reissom vergoed krijgt, als u uw reis moet afbreken.

U kunt beide varianten van de kortlopende annuleringsverzekering bovendien zelf uitbreiden met extra dekkingsmogelijkheden.

Sluit uw kortlopende annuleringsverzekering af

U heeft de mogelijkheid de kortlopende annuleringsverzekering uit te breiden met onderstaande aanvullende dekkingen.

Luxe annuleringsverzekering

Als u uw reis tussentijds moet afbreken als gevolg van ziekte of overlijden van een van de thuisblijvers, wordt de volledige reissom vergoed. Zonder de luxe dekking wordt alleen het niet-gebruikte deel van reissom vergoed. Deze uitbreiding is alleen mogelijk bij de Uitgebreide variant.

Samengestelde reis

Stelt u uw reis graag zelf samen? Boekt u bijvoorbeeld uw vliegticket, huurauto, excursie en vakantieverblijf los van elkaar? Met de dekking 'Samengestelde reis' worden ook de annuleringskosten van de andere onderdelen vergoed, als een van de onderdelen onverwachts niet doorgaat.

Zaakwaarnemer

Gaat u op reis en wordt uw zaakwaarnemer ernstig ziek, krijgt hij/zij een ongeval of overlijdt hij/zij? Dan bent u verzekerd voor de kosten van de annulering van uw reis. Deze uitbreiding is alleen mogelijk bij de Uitgebreide variant.

Huisdieren

Met de huisdierendekking bent u verzekerd voor de kosten van annulering als uw huisdier (hond, kat of paard) tijdens uw reis overlijdt, een levensbedreigende ziekte krijgt of als gevolg van een ongeval ernstig verwond raakt. Deze uitbreiding is alleen mogelijk bij de Uitgebreide variant.

Groepsannulering

Gaat u op vakantie met uw familie of vrienden? Met 'Groepsannulering' bent u verzekerd tegen kosten van annulering of voortijdig beëindigen als gevolg van een ernstige ziekte, ongeval of overlijden van iemand uit het reisgezelschap of van familieleden.

Sluit ook een reisverzekering af via Menzis

Goed verzekerd op vakantie gaan, geeft een veilig gevoel. Sluit u een reisverzekering via Menzis af bij Unigarant, dan komt u tijdens of na uw vakantie niet voor onverwachte kosten te staan. Zo zijn medische kosten tot de kostprijs verzekerd en kunt u kiezen voor aanvullende dekkingen waarmee u bijvoorbeeld verzekerd bent voor verlies/diefstal/beschadiging van bagage, ongevallen, aansprakelijkheid, rechtsbijstand enzovoort.

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.