Gezond afvallen of gezonder eten? Krijg gratis advies

Vraag een vrijblijvend gesprek aan met een Menzis Leefkrachtadviseur. Kijk samen naar de beste aanpak voor een gezond gewicht en een gezonde leefstijl. Gratis en vrijblijvend voor Menzis-verzekerden!

Maak een afspraak

Wanneer kan ik een gesprek aanvragen?

Als u een luisterend oor nodig heeft bij leefstijlvragen, dan bent u bij de Menzis Leefkrachtadviseur aan het juiste adres. U wilt bijvoorbeeld werken aan een gezond gewicht om fitter te worden. Of u wilt gezonder eten voor meer energie. Of vaker bewegen om stress beter de baas te zijn. De leefkrachtadviseur neemt de tijd voor u en weet de vraag achter de vraag te achterhalen. Samen kijkt u naar de beste aanpak en waar u terecht kan voor hulp bij afvallen, gezond eten en bewegen. Speciaal voor u, omdat u bij Menzis verzekerd bent.

De hulp is altijd gericht op duurzame leefstijlverandering, omdat de kans dan groter is dat u het gezonde gewicht vasthoudt en de gezonde leefstijl volhoudt. 

Vraag direct een gesprek aan

Onze adviseurs hebben al veel mensen op weg geholpen met hun eerste stap naar een gezondere leefstijl. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. 

Bel mij terug

30 minuten telefonisch advies, gratis!

In een telefoongesprek van ongeveer 30 minuten zoekt de adviseur samen met u naar geschikte hulp en mogelijke initiatieven in de buurt. Zodat u weet welke actie u kunt ondernemen. Vaak zijn er al kleine dingen die u kunt aanpassen in uw leefstijl die gelijk een positief effect hebben!

Speciaal voor ú, als Menzis-verzekerde

Menzis doet er alles aan om de leefkracht van iedereen te versterken. Zodat u zo vitaal mogelijk in het leven kan staan. Dit betekent dat we ons sterk maken voor preventie en een gezonde leefstijl. Daarom kunt u gratis en vrijblijvend bellen met een Menzis Leefkrachtadviseur.

Vrouw sport met coach

Het verhaal van Karin

Het lukte Karin (47) uit Ede niet om zelf af te vallen. Bij haar arts kwam een maagverkleining ter sprake.

‘Ik twijfelde daarover en nam contact op met de Menzis Leefkrachtadviseur. Door dat gesprek ben ik gaan inzien dat ik zelf al veel kan doen met voeding, beweging en het verminderen van stressfactoren.

De adviseur wees mij op de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI). Hierdoor is mijn twijfel weggenomen en heb ik besloten om eerst op eigen kracht af te vallen.

Hoe maak ik een afspraak?

Kunnen we u helpen met een gezondheidsvraag? Dat doen we graag! 

  • Vraag een gesprek aan via ‘Bel mij terug’ hieronder.
  • We bellen u binnen 5 werkdagen om een afspraak in te plannen met een Menzis Leefkrachtadviseur.
  • Het gesprek met de adviseur duurt ongeveer een half uur en kan via telefoon of beeldbellen.
  • Het gesprek is gratis, vrijblijvend en vertrouwelijk. 

Bel mij terug