Betrokkenheid

Uw medewerker als ambassadeur voor uw organisatie

 

Minder verloop, minder verzuim, betrokken en gemotiveerde medewerkers en last but not least: een hogere productiviteit, omzet en rendement. Elk bedrijf tekent hiervoor. Toch blijkt uit onderzoek (Gallup) dat maar liefst 80 procent van de medewerkers in Nederland zich niet betrokken voelt bij hun bedrijf of organisatie. 

Vitale bedrijfscultuur = betrokken medewerkers

De cultuur van een bedrijf en betrokkenheid van het personeel; ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar wat is dat eigenlijk de bedrijfscultuur? En hoe zorgt u voor een gezonde bedrijfscultuur waar mensen graag willen werken? 

Lees het whitepaper

Samen werken aan meer betrokkenheid?

We komen graag met u in contact. Stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in.

De tip voor betrokkenheid: ga de dialoog aan

"Heb als manager een 'open mindset'. Sta open voor nieuwe ideeën en trends, nieuwe technologieën, zoals bijvoorbeeld big data en blockchains. Vertel medewerkers dat er naar ze wordt geluisterd. Vertel ze niet hoe het moet, maar ga de dialoog aan."

- Gyuri Vergouw
Econoom en organisatieadviseur

Uw medewerkers als ambassadeurs

Man achter computer aan telefoon

Medewerkers kunnen een belangrijke pr-rol vervullen, bijvoorbeeld op feestjes en via social media. Maak uw medewerkers tot uw grootste fans en til via hen de communicatie van uw organisatie naar een hoger niveau. 

Lees meer

Gezocht: betrokken medewerkers

Mensen in gesprek

Gemotiveerde en betrokken medewerkers zijn productiever, hebben een lager ziekteverzuim en zorgen voor minder personeelsverloop. Maar wat zijn kenmerken van een betrokken medewerker? En hoe kunt u zelf hun betrokkenheid en inbreng vergroten?

Lees meer

Laat uw medewerkers meedenken

Fietsende mensen

Hoe kun je als werkgever je medewerkers optimaal ondersteunen tijdens een crisis? Bij Vanderlande hebben ze dat in elk geval heel voortvarend opgepakt. Mike Lie-ALien en Dirk-Jan Verheijden, werkzaam bij Vanderlande, vertellen erover.

Lees meer

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief voor u en uw medewerkers. Met tips, inspiratie en advies. Zo versterken we samen de leefkracht van uw medewerkers.

Aanmelden nieuwsbrief

Met het invullen van dit formulier geeft u Menzis toestemming om u nieuwsbrieven toe sturen. Zo ondersteunen we u in het versterken van de leefkracht van uw medewerkers. Afmelden kan eventueel via de link in de nieuwsbrief.

Vitaliteit en werk

Samen met u de leefkracht van uw medewerkers versterken is ons ultieme doel. Zo zijn uw medewerkers optimaal duurzaam inzetbaar en staat uw organisatie sterk. Weten wat u kunt doen? We vertellen u er graag meer over. 

Ontdek wat u kunt doen

Meer blogs

Meer kennis en inspiratie hebben we voor u verzameld op onze uitgebreide blog. Met artikelen, interviews en onderzoeken over uiteenlopende thema's. Lees over wat u nog meer voor uw medewerkers kunt doen. 

Bekijk de blogomgeving

Strategisch advies

Met strategisch advies helpen we uw vitaliteitsbeleid graag een stap vooruit. Weten hoe we ook uw organisatie verder kunnen brengen? Lees er meer over op onze pagina en ga in gesprek met één van onze adviseurs.

Krijg strategisch advies

Gouden oor
Partner of Choice