Werkgeluk

Gelukkige medewerkers maken uw organisatie sterk


Randvoorwaarden voor werkgeluk

Werkgeluk betekent dat je echt blij bent met wat je doet. Dat je werk je energie geeft, inspireert, je verder brengt en ook gezonder maakt. Dat je tróts bent op je werk en je bedrijf.” Werk kan dus wel degelijk bijdragen aan ons geluk. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Een aantal randvoorwaarden liggen hieraan ten grondslag. U leest erover in ons whitepaper.

Bekijk whitepaper

Persoonlijk advies

Neem contact met ons op of maak een afspraak.

Contactformulier

Maak een afspraak

Medewerkers binden en boeien

"Een van mijn belangrijkste taken is om medewerkers te binden en te boeien. De meeste medewerkers zijn gespecialiseerde millenials van gemiddeld 27 jaar die elke week wel benaderd worden door een recruiter. Als wij ze aan boord willen houden, moeten we ervoor zorgen dat ze gelukkig zijn."

- Evelien Veenman
Chief Hapiness Officer

Meten is weten

Vrouw met telefoon

Steeds meer organisaties willen sturen op werkgeluk. Want het leidt tot blije en geïnspireerde medewerkers en betere resultaten. Maar hoe meet je werkgeluk? Sonja van Hamersveld van Charly Green vertelt u meer. 

Lees meer

Geluksmanager in praktijk

man en vrouw fietsen door het bos

Steeds meer organisaties hebben een Chief Happiness Officer (CHO), een geluksmanager. Wat doet zo’n manager eigenlijk en wat zijn de voordelen van zo’n medewerker in uw organisatie? Evelien Veenman vertelt erover.

Lees meer

De impact van complimenten

Medewerkers complimenteren is de krachtigste methode voor positieve gedragsverandering. Het is goed voor de waardering, geeft meer zelfvertrouwen, nieuwe energie en productiviteit… Op welke manier kunt u dat in uw organisatie een plek geven?

Lees meer

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief voor u en uw medewerkers. Met tips, inspiratie en advies. Zo versterken we samen de leefkracht van uw medewerkers.

Aanmelden nieuwsbrief

Met het invullen van dit formulier geeft u Menzis toestemming om u nieuwsbrieven toe te sturen. Zo ondersteunen we u in het versterken van de leefkracht van uw medewerkers. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief.

Vitaliteit en werk

Samen met u de leefkracht van uw medewerkers versterken is ons ultieme doel. Zo zijn uw medewerkers optimaal duurzaam inzetbaar en staat uw organisatie sterk. Weten wat u kunt doen? We vertellen u er graag meer over. 

Ontdek wat u kunt doen

Meer blogs

Meer kennis en inspiratie hebben we voor u verzameld op onze uitgebreide blog. Met artikelen, interviews en onderzoeken over uiteenlopende thema's. Lees over wat u nog meer voor uw medewerkers kunt doen. 

Bekijk de blogomgeving

Strategisch advies

Met strategisch advies helpen we uw vitaliteitsbeleid graag een stap vooruit. Weten hoe we ook uw organisatie verder kunnen brengen? Lees er meer over op onze pagina en ga in gesprek met één van onze adviseurs.

Krijg strategisch advies

Gouden oor
Partner of Choice