Fysiotherapie: kwaliteit en service

We maken afspraken met fysiotherapeuten en oefentherapeuten om de kwaliteit en kosten van zorg te bewaken. Daarin onderscheiden we profielen. Hoe hoger het profiel, hoe meer kwaliteit en service u mag verwachten.

Profielen fysiotherapie

Profielen oefentherapie

Kies zelf uw zorgaanbieder

Veel mensen gaan naar een zorgaanbieder waar de huisarts ze naar doorverwijst. Of een zorgaanbieder die dichtbij is. Maar dat hoeft helemaal niet. U bepaalt zelf waar u behandeld wilt worden. In onze Zorgvinder vindt u alle zorgaanbieders met wie we een contract hebben.

Zorgvinder

Speciaal voor Menzis-verzekerden: de FysioZelfCheck

Heeft u lichte lichamelijke klachten in bijvoorbeeld rug, nek of schouders? Download dan de FysioZelfCheck, ontwikkeld door fysiotherapeuten. U krijgt tips en oefeningen die u thuis zelf kunt doen. Met een aanvullende Menzis-verzekering met een vergoeding voor fysiotherapie, heeft u gratis toegang tot de app. Een extra service, bovenop de reguliere fysiotherapiebehandelingen.

  1. Download de app
  2. Vul de vragenlijst in
  3. Registreer om naar het oefenprogramma te gaan

Met het oefenprogramma heeft u direct toegang tot instructievideo’s, vlogs, en tips van fysiotherapeuten. Zijn uw klachten niet met het oefenprogramma op te lossen? Dan volgt een verwijzing naar de fysiotherapeut of huisarts.