Basis Voordelig Extra Aanvullend

Extra Aanvullend verzekerd voor € 19,95

Basis Voordelig Extra Aanvullend | € 19,95 per maand

Wilt u naast uw Basis Voordelig Basisverzekering wat extra zekerheid? Combineer dan uw Basis Voordelig met Extra Aanvullend. Dat is een aanvullende verzekering samen met een tandartsverzekering met een ruimere dekking. 


U mag bij Basis Voordelig Extra Aanvullend rekenen op:


Stel uw verzekering samen

Wachttijd 

Kiest u voor Basis Voordelig Extra Aanvullend (voorheen BudgetBewust Extra Aanvullend) dan mag u na 1 polisjaar (oftewel 1 jaar wachttijd) gebruikmaken van een vergoeding voor kronen, bruggen en implantaten. Dit betekent dat u in het eerste jaar nog geen vergoeding ontvangt voor kronen, bruggen en implantaten. Dus, had u heel 2015 de  BudgetBewust Extra Aanvullend? Dan vergoedt Menzis in 2016 gewoon uw kronen, bruggen en implantaten.

Kronen, bruggen en implantaten zijn dure behandelingen. Met de wachttijd van 1 polisjaar willen we voorkomen dat iemand een tandartsverzekering voor een jaar afsluit, een dure behandeling ondergaat en vervolgens weer overstapt op een goedkopere tandartsverzekering. Zo kunnen we de premie laag houden.

Welke dekking moet u in 2015 hebben bij een andere zorgverzekeraar om zonder wachttijd een tandartsverzekering af te sluiten (gelijk-over-regeling)?

  Onder de 18 jaar  Boven de 18 jaar 
Extra Aanvullend  n.v.t. Minimaal € 500 voor kronen, bruggen en implantaten.


U had een soortgelijke tandverzekering elders en u wilt gebruik maken van de gelijk-over-regeling? Neem dan contact op met Klantenservice: 088 222 40 40.


Premie berekenen

Wat betaalt u voor een zorgverzekering van Menzis?

Bereken uw premie

Lees meer over:

Verzekeringsvoorwaarden

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.