Menzis Basis ExtraAanvullend

Voordelige keuze

Menzis ExtraAanvullend

Aanvullende verzekering
€ 22,95

 

Menzis ExtraAanvullend is een verstandige aanvullende verzekering met een nog ruimere dekking voor fysiotherapie, tandartskosten en de onverwachte kosten die hulp in het buitenland soms met zich meebrengen. Dit zijn veelvoorkomende kosten die de Basisverzekering niet of niet helemaal vergoedt.

 

Wat vergoedt Menzis ExtraAanvullend?

Voor een bezoek aan een fysio- of oefentherapeut is geen toestemming van een huisarts nodig. De therapeut moet wel een contract hebben met Menzis. Kijk hiervoor in de Zorgvinder.

Behalve de kosten van een algemene fysiotherapeut vergoeden we ook die van een manueel therapeut, kinder(oefen)fysiotherapeut, geriatriefysiotherapeut, bekkenfysiotherapeut, psychosomatisch fysio- of oefentherapeut en oedeemtherapeut.

Hieronder vallen behandelingen door een tandarts, mondhygiënist of tandprotheticus. De volgende behandelingen krijgt voor 80% van de kosten vergoed:

  • 100% voor consulten (C-codes)
  • verdoving (A- en B-codes)
  • wortelkanaalbehandelingen (E-codes)
  • chirurgische behandelingen (H-codes)
  • preventieve mondzorg (M-codes)
  • kronen en bruggen (R-codes)
  • tandvleesbehandelingen (T-codes)
  • vullingen (V-codes)
  • röntgenfoto’s (X-codes)

We vergoeden per jaar tot het maximumbedrag van € 500.

De Basisverzekering vergoedt zorgkosten in het buitenland tot de maximale Nederlandse tarieven. Maar wat als de behandelkosten in het buitenland hoger uitvallen? Dan moet u normaal gesproken de rest zelf betalen. Met deze aanvullende verzekering hoeft dat niet: wij nemen de meerkosten ook voor onze rekening. Dit geldt voor spoedeisende hulp over de hele wereld.

 

Deze aanvullende verzekering sluit goed aan op Menzis Basis Voordelig. Wilt u deze verzekering sluiten met een andere Basisverzekering? Dat kan. Bel dan met de Klantenservice.

 

Bekijk de Zorgverzekeringskaart

Iedereen is welkom

Wij selecteren niet

Kies uw eigen ziekenhuis

U kunt ook in 2018 overal terecht

Geen winstoogmerk

We zijn een coöperatie

Snel antwoord op vragen

Via chat, telefoon, WhatsApp en Facebook

Persoonlijk advies

Met de aandacht die u verdient

Altijd inzicht

Mijn Menzis en onze app

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.