ExtraVerzorgd 1

Voordeligste keuze

ExtraVerzorgd 1

Aanvullende verzekering
€ 6,95

 

Met ExtraVerzorgd 1 verzekert u zich ook voor andere veelvoorkomende zorgkosten, zoals fysiotherapie en voetzorg. Deze zorg wordt niet of niet volledig uit de Basisverzekering vergoed.

 

Wat vergoedt ExtraVerzorgd 1?

Voor een bezoek aan een fysio- of oefentherapeut is geen toestemming van een huisarts nodig. De therapeut moet wel een contract hebben met Menzis. Kijk hiervoor in de Zorgvinder.

Behalve de kosten van een algemene fysiotherapeut vergoeden we ook die van een manueel therapeut, kinder(oefen)fysiotherapeut, geriatriefysiotherapeut, bekkenfysiotherapeut, psychosomatisch fysio- of oefentherapeut en oedeemtherapeut.

Hieronder vallen:

  • orthopedische steunzolen
  • podologie
  • podotherapie

Pedicurezorg valt er ook onder, maar alleen bij bepaalde aandoeningen (zoals reumatoïde artritis) en na verwijzing door uw huisarts of medisch specialist.

De behandelingen en hulpmiddelen worden opgeteld tot het maximumbedrag van € 100 is bereikt. Dit is per kalenderjaar.

De therapeut of leverancier moet wel een contract hebben met Menzis. Kijk hiervoor in de Zorgvinder

Hieronder vallen:

  • anticonceptiepil
  • hormoonhoudende vaginale ring
  • anticonceptie per injectie
  • anticonceptie per implantatie
  • koperhoudend spiraaltje
  • pessarium
  • hormoonhoudend spiraaltje

U moet 21 jaar of ouder zijn en het middel moet zijn voorgeschreven door uw huisarts, verloskundige of medisch specialist.

De Basisverzekering vergoedt zorgkosten in het buitenland tot de maximale Nederlandse tarieven. Vallen de behandelkosten in het buitenland hoger uit? Dan moet u normaal gesproken de rest zelf betalen. Met deze verzekering hoeft dat niet: wij nemen de meerkosten ook voor onze rekening.

 

Deze aanvullende verzekering sluit goed aan op Menzis Basis en Menzis Basis Vrij. Wilt u deze verzekering sluiten met een andere Basisverzekering? Dat kan. Bel dan met de Klantenservice.

 

Bekijk de Zorgverzekeringskaart

Iedereen is welkom

Wij selecteren niet

Kies uw eigen ziekenhuis

U kunt ook in 2018 overal terecht

Geen winstoogmerk

We zijn een coöperatie

Snel antwoord op vragen

Via chat, telefoon, WhatsApp en Facebook

Persoonlijk advies

Met de aandacht die u verdient

Altijd inzicht

Mijn Menzis en onze app

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.