Tandverzorgd 750

Onze meest uitgebreide tandartsverzekering

Voor € 31,95 per maand zeker van:

  • 100% vergoeding voor controle
  • 80% vergoeding voor alle overige behandelingen (met uitzondering van een niet-nagekomen afspraak, uitwendig bleken en orthodontie)
  • Tot een maximumbedrag van € 750 voor alle tandheelkundige behandelingen tezamen
  • Tandartskosten na een ongeval krijgt u tot € 10.000 vergoed
  • Na 1 polisjaar vergoedt Menzis kronen, bruggen en implantaten
  • Na 1 polisjaar vergoedt Menzis orthodontie tot 18 jaar eenmalig tot € 2000 en vanaf 18 jaar 80% tot € 500 

  • Bekijk alle vergoedingen van TandVerzorgd 750
Stel uw verzekering samen

Vergoedingen uit TandVerzorgd 

De tandverzekering TandVerzorgd 750 sluit goed aan op de aanvullende en Basisverzekeringen van Menzis. Wilt u TandVerzorgd 750 afsluiten in combinatie met Menzis Basis Voordelig dan kan dat. Bel daarvoor met de Klantenservice.

Wachttijd van 1 jaar
Op vergoeding implantaten, kronen, bruggen en orthodontie

Kiest u voor TandVerzorgd 750, dan mag u na 1 polisjaar (oftewel 1 jaar wachttijd) gebruikmaken van een vergoeding voor kronen, bruggen, implantaten en orthodontie. Dit betekent dat u in het eerste jaar nog geen vergoeding ontvangt voor kronen, bruggen, implantaten en orthodontie. Met de wachttijd  van 1 polisjaar willen we voorkomen dat iemand een tandartsverzekering voor een jaar afsluit, een dure behandeling ondergaat en vervolgens weer overstapt op een goedkopere tandartsverzekering. Zo kunnen we de premie laag houden. Meer over de wachttijd van TandVerzorgd 750

Wat betaalt u voor een zorgverzekering van Menzis?

Premie berekenen

Lees meer over:

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.