Tandverzorgd 750

Onze meest uitgebreide tandartsverzekering

TandVerzorgd 750

€ 31,95

 • U krijgt controles 100% vergoed
   
 • Overige behandelingen, zoals vullingen, verdovingen en de mondhygiënist krijgt u 80% vergoed (tot € 750)
   
 • Vergoeding kronen, bruggen en implantaten na 1 polisjaar (1 jaar wachttijd)
   
 • Tandartskosten na een ongeval krijgt u tot € 10.000 vergoed
   
 • Orthodontie wordt na 1 polisjaar vergoed. Tot 18 jaar tot € 2.000 en vanaf 18 jaar 80% tot € 500

Wilt u de zekerheid van ruime vergoedingen, ook voor orthodontie, kronen en bruggen? TandVerzorgd 750 is onze meest complete tandartsverzekering. U krijgt 100% vergoeding voor controles en 80% vergoeding voor alle overige behandelingen. Deze kosten vergoeden wij tot een maximum van € 750.Bovendien krijgt u tandartskosten na een ongeval tot € 10.000 vergoed.

Daarnaast vergoedt TandVerzorgd 750 na een wachttijd van 1 jaar ook kronen, bruggen en implantaten én orthodontie (tot 18 jaar eenmalig tot € 2.000 en vanaf 18 jaar 80% tot € 500). Uw kinderen van 10 tot 18 jaar verzekert u voor € 15 per maand met TandVerzorgd 750.

 

Stel uw zorgverzekering samen

 

U kunt TandVerzorgd 750 ook afsluiten zonder Basisverzekering van Menzis of in combinatie met Menzis Basis Voordelig, Bel daarvoor met de Klantenservice.

Voordelige verzekering voor gebitsprotheses

Heeft u boven en onder een kunstgebit? Kies dan voor TandVerzorgd 1P. Dit is de voordelige tandartsverzekering van Menzis, speciaal  voor mensen met een volledige prothese. Per maand betaalt u slechts € 6,95.

 

Wachttijd voor kronen, bruggen en orthodontie

Bent u overgestapt naar Menzis, dan krijgt u bij TandVerzorgd 750 het eerste jaar geen vergoeding voor kronen, bruggen en orthodontie.


Alle vergoedingen op een rij

Op onze vergoedingenpagina's vindt u een volledig overzicht van de vergoedingen. Of lees alle voorwaarden en beperkingen in de verzekeringsvoorwaarden.

Tandongevallenverzekering

Schade aan uw tanden na een ongeluk is extra vervelend als u de hoge tandartsrekening gepresenteerd krijgt. Wij vergoeden tandartskosten na een ongeval tot € 10.000.


Redenen om voor Menzis te kiezen:


Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.