Menzis en het Nationaal Ouderenfonds

Menzis en het Nationaal Ouderenfonds vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om op een actieve manier oud te worden. Daarom bieden we allerlei activiteiten aan waar mensen elkaar ontmoeten. Want ouder worden doen we samen.   

Blijf samen bewegen met OldStars

Met OldStars verbindt het Nationaal Ouderenfonds senioren om samen vitaal ouder te worden. De OldStars beweegvormen en inspiratie geven u de mogelijkheid om op uw eigen manier vitaal te blijven. Ook in uw buurt! Zo ervaart u de voordelen van een leven lang bewegen, een belangrijke doelstelling van het Nationaal Ouderenfonds en Menzis.

Meer informatie

Meer lezen over gezond leven

Leefkracht staat voor goed in uw vel zitten en u fit voelen. Kunt u wat extra hulp gebruiken bij het creĆ«ren van een gezonde leefstijl? Lees dan onze blogs over onder andere gezond eten, meer bewegen en voldoende ontspannen.

 

 

Lees meer

Menzis en het Nationaal Ouderenfonds: een mooie samenwerking

Menzis en het Nationaal Ouderenfonds willen graag, daar waar mogelijk, eenzaamheid onder ouderen voorkomen. Actief meedoen- aan maatschappelijke activiteiten is daarbij een belangrijke factor. We helpen u daar graag bij! 

Meer informatie over 'Ik word ouder'

Antwoord vragen over ouder worden