Menzis en het Nationaal Ouderenfonds

Menzis en het Nationaal Ouderenfonds vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om op een actieve manier oud te worden. Daarom bieden we allerlei activiteiten aan waar mensen elkaar ontmoeten. Want ouder worden doen we samen.   

Blijf samen bewegen met OldStars

Met OldStars verbindt het Nationaal Ouderenfonds senioren om samen vitaal ouder te worden. De OldStars beweegvormen en inspiratie geven u de mogelijkheid om op uw eigen manier vitaal te blijven. Ook in uw buurt! Zo ervaart u de voordelen van een leven lang bewegen, een belangrijke doelstelling van het Nationaal Ouderenfonds en Menzis.

Meer informatie

Actief zijn met SamenGezond

Wie samen met anderen activiteiten onderneemt, voelt zich fitter, is minder snel eenzaam en is meer zelfredzaam. SamenGezond, het online gezondheidsprogramma van Menzis geeft tips voor 55-plussers om actief te zijn met anderen in de buurt met dezelfde interesses.

Bekijk de tips

Menzis en het Nationaal Ouderenfonds: een mooie samenwerking

Menzis en het Nationaal Ouderenfonds willen graag, daar waar mogelijk, eenzaamheid onder ouderen voorkomen. Actief meedoen- aan maatschappelijke activiteiten is daarbij een belangrijke factor. We helpen u daar graag bij! 

Gratis persoonlijk gezondheidsadvies

Kunt u wat extra hulp gebruiken bij het creĆ«ren van een gezonde leefstijl? De leefkrachtadviseurs van Menzis helpen u graag verder. Leefkracht staat voor goed in uw vel zitten en u fit voelen. We doen er alles aan om de leefkracht van iedereen te versterken. Daarom kunt u gratis en vrijblijvend bellen met een adviseur. Speciaal voor u, omdat u bij Menzis verzekerd bent.  

Maak gratis een afspraak

Meer informatie over 'Ik word ouder'

Antwoord op u vragen over ouder worden