Vergoeding dieetadvisering

Zoekt u voorlichting over voeding en eetgewoonten? Een diëtist kan u advies geven over een bepaald eetpatroon, dus een dieet. Hiermee kunt u uw gezondheid verbeteren.

Jaar:

2023

Collectieve verzekering:

Menzis

Basisverzekering:

Toon alles

Aanvullende verzekering:

Toon alles

Tandverzekering:

Toon alles
Open Filter

Wat krijg ik vergoed uit de Basisverzekering?

Wat krijg ik vergoed uit de aanvullende verzekering?

Mijn vergoedingen

Log in en bekijk welke vergoedingen en voorwaarden voor u gelden. 

Inloggen

Uw vergoeding voor dieetadvisering: belangrijk om te weten

Kies zelf uw zorgaanbieder

Veel mensen gaan naar een zorgaanbieder waar de huisarts ze naar doorverwijst. Of een zorgaanbieder die dichtbij is. Maar dat hoeft helemaal niet. U bepaalt zelf waar u behandeld wilt worden. In onze Zorgvinder vindt u alle zorgaanbieders met wie we een contract hebben.

Zorgvinder

Bekijk ook:

Maximale vergoedingen

Gaat u naar een zorgaanbieder die geen overeenkomst met Menzis heeft? Dan vergoedt Menzis de kosten tot een maximumbedrag. Dit heet ook wel de maximale vergoeding. Bekijk de maximale vergoeding voor uw zorg:

De Leefkrachtadviseur: uw gids naar gezondheid

Wilt u aan de slag met uw eetgewoonten, maar weet u niet waar u moet beginnen? In een persoonlijk gesprek kijkt de Leefkrachtadviseur samen met u naar de mogelijkheden. Gratis en vrijblijvend, speciaal voor u als Menzis-verzekerde!

Lees meer

Afvallen met SamenGezond

Bent u verzekerd via uw werk bij Menzis of via het Menzis Leefkracht Collectief? Dan heeft u gratig toegang tot de Gezond Gewicht Coach. Afvallen en gezonde (eet)gewoontes aanleren in 6 weken.

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de voorwaarden en aanspraken zoals die beschreven zijn in de verzekeringsvoorwaarden. Heeft u zorg nodig, bekijk dan ook altijd eerst de verzekeringsvoorwaarden.