Documenten en reglementen PGB

Download hier het juiste formulier voor PGB voor verpleging en verzorging.

Registratieformulieren niet-geleverde zorg ivm het coronavirus

Reglement PGB vv | 2021

Formulieren | Declareren PGB vv

Aanvraagformulieren

Wijzigingsformulier voor uw PGB verpleging en verzorging

Model Zorgovereenkomsten

Welke formulieren heeft u wanneer nodig?

Declaratieformulier

Dit is een formulier voor de verzekerden met een PGB vv. Dit document moet u bij stap 1 van het declaratieproces downloaden en gebruiken u om alle facturen op te verzamelen en naar naar de zorgverzekeraar toe te sturen. Dit wordt uitgelegd in de volgende stappen.

Factuur voor informele zorgaanbieders

Het woord zegt het al. Dit is een factuur voor informele zorgaanbieders (natuurlijke personen). Dit formulier kan een natuurlijk persoon gebruiken om de geleverde uren zorg bij u in rekening te brengen. Eventuele formele zorgaanbieders maken gebruik van eigen facturen. Deze facturen verzamelt u op het bovengenoemde declaratieformulier.

Factuur voor formele zorgaanbieders

Dit formulier kan een formele zorgaanbieder gebruiken om de geleverde uren zorg bij u in rekening te brengen. Deze facturen verzamelt u op het bovengenoemde declaratieformulier. Iemand is een formele zorgverlener als hij voldoet aan de eisen die vermeld staan in het reglement PGB verpleging en verzorging. De factuur moet voorzien zijn van de AGb code van de formele zorgverlener

Menzis PGB-team

Heeft u vragen? We maken u graag wegwijs in het PGB. We staan van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur voor u klaar. 
PGB-team: 088 222 4800

Veelgestelde vragen

Meer weten over het PGB verpleging en verzorging of een andere vraag? 
Bekijk de veelgestelde vragen