Vergoeding UVB lichttherapie

UVB lichttherapie kan u helpen bij diverse huidaandoeningen. Op deze pagina leest u wat u vergoed krijgt voor UVB lichttherapie, wanneer u voor vergoeding in aanmerking komt en waar u terecht kunt.

Jaar:

2024

Collectieve verzekering:

Menzis

Basisverzekering:

Toon alles

Aanvullende verzekering:

Toon alles

Tandverzekering:

Toon alles
Open Filter

Wat krijg ik vergoed uit de Basisverzekering?

UVB lichttherapie bij ernstige huidaandoeningen, zoals psoriasis of vitiligo wordt vergoed uit de Basisverzekering als dit medisch noodzakelijk is.

UVB lichttherapie is een vorm van medisch specialistische zorg. Voor meer informatie over de voorwaarden voor deze vergoeding verwijzen we u naar de pagina vergoeding van medisch specialistische zorg.

Mijn vergoedingen

Log in en bekijk welke vergoedingen en voorwaarden voor u gelden. 

Inloggen

Uw vergoeding bij UVB lichttherapie: belangrijk om te weten

Kies zelf uw zorgaanbieder

Veel mensen gaan naar een zorgaanbieder waar de huisarts ze naar doorverwijst. Of een zorgaanbieder die dichtbij is. Maar dat hoeft helemaal niet. U bepaalt zelf waar u behandeld wilt worden. In onze Zorgvinder vindt u alle zorgaanbieders met wie we een contract hebben.

Zorgvinder

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de voorwaarden en aanspraken zoals die beschreven zijn in de verzekeringsvoorwaarden. Heeft u zorg nodig, bekijk dan ook altijd eerst de verzekeringsvoorwaarden.