Menzis Basis Vrij

De Basisverzekering met de meeste keuzevrijheid

Menzis Basis Vrij

Restitutiepolis
€ 122
met eigen risico van € 385

  • 100% vergoeding gecontracteerde zorgaanbieders

  • 100% vergoeding niet-gecontracteerde zorgaanbieders

  • Keuze uit 4 aanvullende verzekeringen en 3 tandartsverzekeringen
  •  

 

Deze restitutiepolis biedt u de meeste vrijheid in het kiezen van uw zorgaanbieder.

  • U kunt terecht bij elke arts, therapeut en andere zorgaanbieder
  • U krijgt 100% van de kosten vergoed, wanneer deze aanbieder redelijke tarieven hanteert

U bent wereldwijd verzekerd. Maar we vergoeden maximaal wat een behandeling in Nederland kost. Wilt u naar het buitenland voor een behandeling? Informeer dan eerst bij ons welke kosten we vergoeden.

 

Wat vergoedt Menzis Basis Vrij?

U kunt altijd terecht bij een huisarts. Een bezoek gaat nooit ten koste van uw eigen risico. We hebben een contract met alle huisartsen. Op zoek naar een huisarts? Kijk in de Zorgvinder.

Medicijnen die u voorgeschreven krijgt door een arts of specialist krijgt u vergoed. Wij hebben een contract met alle apotheken. Voor sommige medicijnen betaalt u een eigen bijdrage.

De apotheek geeft u het voorkeursmedicijn. Wilt u een middel van een ander merk? Dan betaalt u dit zelf.

Wij hebben een contract met alle ziekenhuizen. Op zoek naar een ziekenhuis? Kijk in onze Zorgvinder . Daar leest u ook wat de kwaliteit van dit ziekenhuis is en wat de ervaringen zijn van andere patiënten.

Hulpmiddelen zijn verzekerd als ze worden voorgeschreven door een arts of specialist, en als ze worden geleverd door een gecontracteerde leverancier. Voor sommige hulpmiddelen geldt een eigen bijdrage. Op zoek naar een leverancier? Kijk in onze Zorgvinder.

U heeft recht op zorg tijdens en na uw zwangerschap. Kraamzorg loopt maximaal 10 dagen door. Lees meer over de vergoeding van verloskundige zorg en bevalling en kraamzorg.

Wijkverpleging door een gecontracteerde verpleegkundige is verzekerd. Wij hebben een contract met een ruim aantal wijkverpleegkundigen: u vindt ze in onze Zorgvinder.

Zorg bij een gecontracteerde GGZ-zorgverlener is verzekerd, na een doorverwijzing via een arts of specialist. Wij hebben een contract met een ruim aantal GGZ-zorgverleners: u vindt ze in onze Zorgvinder.

Als verzekerde kunt u altijd bellen met de Zorgadviseur. Deze kan u helpen bij bijvoorbeeld het kiezen van een zorgverlener, regelen van een second opinion of bemiddeling bij een wachtlijst.

 

Download de Zorgverzekeringskaart

Kies deze verzekering

Of doe de online keuzehulp. Liever persoonlijk? Bel onze OverstapCoach: 088 222 49 00

Iedereen is welkom

Wij selecteren niet

Kies uw eigen ziekenhuis

U kunt ook in 2018 overal terecht

Geen winstoogmerk

We zijn een coöperatie

Snel antwoord op vragen

Via chat, telefoon, WhatsApp en Facebook

Persoonlijk advies

Met de aandacht die u verdient

Altijd inzicht

Mijn Menzis en onze app

Om de website van Menzis goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden gebruiken we cookies. U geeft ons toestemming als u onze website verder bezoekt of op "ik ga akkoord" drukt. U kunt desgewenst uw voorkeur aanpassen via de link "instellingen". Voor meer informatie, bekijk ons cookiebeleid.